bezár
 

színház

2022. 08. 05.
Augusztusban öt előadással várja az érdeklődőket a Zsámbéki Nyári Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Augusztusban öt előadással várja az érdeklődőket a Zsámbéki Nyári Színház Augusztusban öt előadással várja az érdeklődőket a Zsámbéki Nyári Színház a Zichy-kastély kertjében.

Az augusztusi előadásokban színpadra lép többek között Kováts Adél, Csákányi Eszter, Mácsai Pál, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Thuróczy Szabolcs, Ötvös András, Vecsei H. Miklós, Berecz István és Szabó Dániel - olvasható a színház MTI-hez eljutatott csütörtöki közleményében.

Szkéné színház

Mácsai Pál az Azt meséld el, Pista című darabbal lép fel augusztus 5-én. "Szerencsém van ezzel az elődással, mert csodálatos szöveg. 25 éve műsoron van és ennek nem én vagyok az oka, hanem a szöveg nagyszerűsége. Mindenki, aki hallja, úgy érzi, hogy a saját felmenőivel találkozik. Sokkal jobban értem ma a felnőttkorból az öregkorba lépő Örkény gondolatait, töprengéseit, stációit, mint mondjuk 35 éves koromban" - idézi a közlemény Mácsai Pált.

Augusztus 7-én Tasnádi István A fajok eredete című többszörösen díjnyertes darabjában, Dömötör Tamás rendezésében, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Thuróczy Szabolcs lép a zsámbéki színpadra. A Nézőművészeti Kft. produkciója több mint száz előadáson van túl, többek között elnyerte a 2011-es Vidor Fesztivál Fődíját, valamint a Port.hu különdíját is - írja a közlemény.

Ötvös András színész Gerlóczy Márton A csemegepultos naplója című regényéből készült előadásával érkezik Zsámbékra augusztus 14-én.

A nyári sorozat a #kedvesZsámbék! című felolvasószínház két rendhagyó előadásával zárul. Az előadás vendégei augusztus 21-én Kováts Adél és Vecsei H. Miklós színművészek, valamint Berecz István táncos és Szabó Dániel cimbalomművész lesznek. Augusztus 28-án pedig Csákányi Eszter és Vecsei H. Miklós színművészekkel, valamint Berecz István táncossal és Szokolay Dongó Balázs fúvóssal találkozhat a nagyközönség.

A Zsámbéki Nyári Színház előadásairól bővebben a színház weboldalán olvashatnak.

A négyzetes kép forrása: https://zsambekiszinhaz.hu/

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Istentelen ifjúság a Radnóti Színházban
Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Üvegcipő a Vígszínházban

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés