bezár
 

zene

2011. 02. 23.
Új maxival jelentkezik a Neo
A Hiii Train című single vezeti fel a következő albumot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új maxival jelentkezik a Neo Vadonatúj kislemezzel jelentkezik a Neo. A Hiii Train című single az április 4-én megjelenő új, The Picture című nagylemezüket hivatott beharangozni...
A hazai elektro-szcéna vezető zenekara, a Neo utoljára 5 évvel ezelőtt jelentetett meg teljes értékű nagylemezt, ez volt a Maps For A Voyage. Az albumot 2007-ben egy DVD-kiadvány is követte, amire a az együttes 2006. októberében rögzített, Planetárium-béli koncertjét pakolták fel.
NEOA Neo aztán tavaly nyáron végre előrukkolt egy 6-számos EP-vel, ez volt a Six Pixels, melyen helyet kapott az önálló maxira is kimásolt legutóbbi sláger-szerzeményük, a Serial Killer, amihez izgalmas látványvilágú klip készült.

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/qiXq3Q7POKw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
neo - Serial Killer

A video forgatási helyszínén (NylonRoom) egy bő negyedórás exkluzív live-felvétel került felvételre, ami az alábbi linken látható / hallható:

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/8OWeMUhCCXc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
neo - Live at the NylonRoom

A Hiii Train CD-kislemezen a címadó dal eredeti verziója, valamint a fenti videoanyag mellett találunk még 3 remixet is, a Stereokillaz, a We Plants Are Happy Plants és a Kovary & IO újraértelmezésében. (Kovary egyébként The Discovary címmel saját EP-t is megjelentet majd, szintén ez év áprilisában.)

És akinek ez sem elég, mindezek mellé kap még egy remek B-oldalas szerzeményt is (Let's Kill The Week (Friday Night)).

Mi mást is mondhatnék ezek után, mint, hogy tessék beszerezni az új Neo maxit, és felpattanni az őrült pop-vonatra, mely a new wave, a szinti-pop és az italo disco világába repít bennünket!

Hiii Train... Enjoy The Ride!nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

DH_BUDAPEST konferencia – 2022. 11. 23-25.
Főszerepben a cselló és a zongora
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Sándor László válaszol
Interjú Vizin Viktóriával eltérő kulturális tapasztalatokról, a külföldre költözés fontos állomásairól

Más művészeti ágakról

Kovács Edward volt az idei utolsó Kötetlenül vendége
Filmtekercs: Tíz a huszonegyből
Bernáth Szilárd: Larry
Gerőcs Péter: Werkfilm, Kalligram, Budapest, 2022.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés