bezár
 

art&design

2011. 08. 19.
Brazília színei Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Budapest szívében található Nádor Galéria és a Belvárosi Művészek Társasága szeptemberben rangos brazíliai művészeket lát vendégül. A Brazília színei című kiállításon olyan nemzetközi hírű művészekkel ismerkedhetünk meg, akik Sao Paulo, Rio de Janeiro és Bahia államaiban élnek és alkotnak.
A tárlaton tizennégy művész munkáit láthatjuk majd. A Budapesten még soha nem járt művek nem nélkülözik az európai kötődéseket, de a kelet-európainál erőteljesebb, bujább, melegebb, igazodástól mentes alkotásmód és kolorit jellemzi az alkotók munkáit.

A főleg hölgyekből álló művészcsoport hűen tükrözi a csodálatos és óriás Brazília sokszínűségét, amelyben érzékelhetjük a latin metropolisz és a dzsungel levegőjének egymással ellentétes izgalmas atmoszféráját.
MANUELA WEINSTEIN:  Brazil kert
A kiállítást 2011. szeptember 8-án csütörtökön, 18 órakor, Sérgio Eduardo Moreira Lima Brazília magyarországi nagykövete nyitja meg. Köszöntőt mond: Kovács Péter Balázs, képzőművész, a galéria vezetője.

A kiállítás 2011. szeptember 23-ig tekinthető meg, a Nádor Galériában (1051 Budapest, József Nádor tér 8.,  nyitva tartás: kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat 10-18 óráig).

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
art&design

Under the Skin – Huminilowicz Vanda egyéni kiállítása a Keletben

Más művészeti ágakról

színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
gyerek

Családi program 2024. június elsején


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés