bezár
 

art&design

2011. 12. 06.
Hamarosan megnyitja kapuit a Hybridart Design Shop & Cafe
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Hybridart Design Shop & Cafe (1051, Budapest, Erzsébet tér 13., Design Terminál) stábja a bolt megnyitásával egybekötött performanszra és fotókiállításra várja szeretettel az érdeklődőket 2011. december 9-én (péntek), 19:00-tól
A Hybridart Design Shop főként magyar tervezők limitált szériás és exkluzív termékeit képviseli és forgalmazza. Az ismert hazai márkák mellett kiemelten támogatja a feltörekvő fiatal designereket, akik számára az első lépések kritikus fontosságú tapasztalatot jelenthetnek munkáik értékesítésében.

Az első merítésben olyan divat-, forma-, és tárgytervezők termékei kaptak helyet, akik nincsenek a figyelem középpontjában, mégis érdemes őket jobban megismerni, hiszen magas színvonalú munkáikkal fontos értéket teremtenek. A Szidonia Szep márka finoman szofisztikált kollekciója mellett megtalálhatóak lesznek a legfiatalabb generáció produktumai, sok más mellett például Mei Kawa megszokottól eltérő szabású ruhadarabjai, Juhász Ádám síkbeli struktúrákból épített lámpái,
és Esztány István díjnyertes bővülő táskái is.

A ciklikusan változó termékkínálat biztosítja a folyamatos megújulást és rendszeres lehetőséget nyújt az újabb és újabb hazai designereknek a bemutatkozásra és az együttműködésre más kreatív területek alkotóival. Minden ciklusban egy kiemelt tervező a munkáival egy különleges program keretében mutatkozik be. A nyitóesemény is ebben a szellemben fogant: Szép Szidónia tervező és Ember Sári fotóművész közös performansza tölti meg először élettel a Hybridart Design Shop & Cafe terét, melyet egy fotókiállítás kísér.

Az üzletben egy parányi kávézó is üzemel, mely télen-nyáron a környék legfinomabb reggelijével és kávéjával várja az arra járókat. A megszokott kínálaton túl különböző saját készítésű sütemények, szendvicsek kaphatóak, melyeket magyar kulináris specialitások egészítenek ki a design shop gasztro szekciójában.

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
art&design

Interjú Esterházy Marcellel a MODEM-ben tartott kiállítás kapcsán

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés