bezár
 

art&design

2011. 12. 06.
Hamarosan megnyitja kapuit a Hybridart Design Shop & Cafe
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Hybridart Design Shop & Cafe (1051, Budapest, Erzsébet tér 13., Design Terminál) stábja a bolt megnyitásával egybekötött performanszra és fotókiállításra várja szeretettel az érdeklődőket 2011. december 9-én (péntek), 19:00-tól
A Hybridart Design Shop főként magyar tervezők limitált szériás és exkluzív termékeit képviseli és forgalmazza. Az ismert hazai márkák mellett kiemelten támogatja a feltörekvő fiatal designereket, akik számára az első lépések kritikus fontosságú tapasztalatot jelenthetnek munkáik értékesítésében.

Az első merítésben olyan divat-, forma-, és tárgytervezők termékei kaptak helyet, akik nincsenek a figyelem középpontjában, mégis érdemes őket jobban megismerni, hiszen magas színvonalú munkáikkal fontos értéket teremtenek. A Szidonia Szep márka finoman szofisztikált kollekciója mellett megtalálhatóak lesznek a legfiatalabb generáció produktumai, sok más mellett például Mei Kawa megszokottól eltérő szabású ruhadarabjai, Juhász Ádám síkbeli struktúrákból épített lámpái,
és Esztány István díjnyertes bővülő táskái is.

A ciklikusan változó termékkínálat biztosítja a folyamatos megújulást és rendszeres lehetőséget nyújt az újabb és újabb hazai designereknek a bemutatkozásra és az együttműködésre más kreatív területek alkotóival. Minden ciklusban egy kiemelt tervező a munkáival egy különleges program keretében mutatkozik be. A nyitóesemény is ebben a szellemben fogant: Szép Szidónia tervező és Ember Sári fotóművész közös performansza tölti meg először élettel a Hybridart Design Shop & Cafe terét, melyet egy fotókiállítás kísér.

Az üzletben egy parányi kávézó is üzemel, mely télen-nyáron a környék legfinomabb reggelijével és kávéjával várja az arra járókat. A megszokott kínálaton túl különböző saját készítésű sütemények, szendvicsek kaphatóak, melyeket magyar kulináris specialitások egészítenek ki a design shop gasztro szekciójában.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

A köztes térben létezni A köztes térben létezni
Interjú Szegedi-Varga Zsuzsannával pályakezdésről, kortársakról és saját projektekről
art&design

Belevágtam az abszolút bizonytalanba Belevágtam az abszolút bizonytalanba
Interjú Lakner László festőművésszel pályájának alakulásáról, az emigráció körülményeiről és hatásairól, illetve a véletlen találkozásokról
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

Gyíkok* Gyíkok*
A magyar performansz története 1966–2018 (10): Szerbiai magyar performansz: Aiowa csoport (1988-92)

Más művészeti ágakról

gyerek

Öt budapesti séta egy füzetben
Ingyenes program a Deák17 Galéria jóvoltából az egész családnak
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés