bezár
 

art&design

2012. 01. 03.
Simon Says
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
José Simon létrehozta saját márkáját Simon Says néven, amely elsősorban arculattervezéssel, brandépítéssel, a tervezői és gyártási folyamatok összehangolásával, művészeti vezetésével foglalkozik.
A márka lérehozásával egy időben megalapította a SuperLab Productions elnevezésű gyártással foglalkozó céget, amely 3D-s modellezéssel, mozgóképes animációs filmek gyártásával, kiadványok nyomdai gyártásával, valamint internetes oldalak építésével és programozásával foglalkozik 2012-től.

A hivatalosan 2012. január 1-én debütált Simon Says website-on bemutatja az elmúlt évtizedben tervezett főbb munkáit (pl.: TV2, Ozone Network, Cool TV, Magyar Televízió, Duna Televízió, Amber Smith lemezborítók, WAN2 magazin számára), valamint azokat a projecteket, melyekben mint alapító is kamatoztathatta a kreativitását (Grotesque Design, PEP! magazin, Phenom'enon magazin).
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Balatont álmodom, s melléje magamat Balatont álmodom, s melléje magamat
Gondolatok Bodolóczki Linda „Nekem a Balaton” című kiállításának képeiről
art&design

A magasugrás veszélyei A magasugrás veszélyei
Kritika a Standby szabadtéri kiállításról
art&design

Életem története Életem története
Gát János: Csillapíthatatlanul szomjazzák a végtelent – Beszélgetések Reigl Judittal – egy festő (ön)életrajza, Corvina Kiadó, 2020.
art&design

Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan
aqb, ProjectSpace – Mátrai Erik: „Ellipszisek”

Más művészeti ágakról

irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről
színház

Séta a fejekben és az utcákon Séta a fejekben és az utcákon
East End: Idővonal


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés