bezár
 

színház

2019. 05. 22.
Különlegességek a Wagner-napokon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Különlegességek a Wagner-napokon Különlegességekkel, közte ingyenesen elérhető operafelvétellel és kézműves Ring-sörrel készül a Müpa a Budapesti Wagner-napokra, amelyet június 13. és 22. között rendeznek.

Szerdán egy napra ingyenesen hozzáférhetővé válik a ház saját kiadású felvétele, a Kovalik Balázs rendezésében színpadra álmodott A bolygó hollandi. A Müpa online felületén 24 órán keresztül előzetes regisztráció nélkül látható lesz a DVD-n is kiadott operafelvétel, amelyet magyar felirattal élvezhetnek az érdeklődők a https://www.mupa.hu/media/video oldalon. A 2015-ben bemutatott produkció merész, formabontó értelmezését nyújtja a kárhozatra ítélt hollandi és a fiatal lány, Senta szerelmének, így a Wagner zenéjével éppen csak ismerkedők mellett minden bizonnyal azoknak is tud újat mondani, akik jól ismerik a művet.

Szkéné színház

A felvétel a Müpa által kiadott sorozat második darabja, a 2017-es A walkür és a 2018-as A bolygó hollandi után a 2019-es Budapesti Wagner-napokon a Tannhäuser előadást tarthatják majd kezükben DVD formátumban a nézők. 

Az idei újítások sorából nem marad ki a gasztronómia sem: a Budapesti Wagner-napok alatt debütáló limitált szériás kézműves sörök egyedi ízvilággal, a Wagner-napok arculatához illő külsővel, sorszámozott palackokban kerülnek forgalomba.

Kép forrása: Wikipedia

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről
színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés