bezár
 

art&design

2019. 09. 13.
Ú.T. Program – Második Felhívás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ú.T. Program – Második Felhívás A program fő célja néző és művész, közönség és művészet kapcsolatának teljesebbé, gazdagabbá tétele. Előadó-művészeti események létrehozására, fejlesztésére, bemutatására vállalkozó művészek együttműködési ajánlatait várjuk. Olyan alakuló, félkész, vagy már bemutatott események támogatását tervezzük, melyek fő célja e kapcsolat ápolása, intenzívebbé tétele.

A program gazdája az Új Előadóművészeti Alapítvány, a kortárstánc művészet és képzés területén folytat innovációs munkát, de e program nyitott a társ-művészetekre, fúziós kezdeményezésekre, hagyományos és innovatív formákra egyaránt.

A közös tanulás és a folyamatok átláthatósága érdekében a projekt-prezentációs fórumok és munka-bemutatók nyilvánosak a program résztvevői számára. A művészeti és produkciós szempontok egyidejű és egyenrangú érvényesülését művészeti tanácsadók: Bakó Tamás és Boross Martin, valamint produkciós tanácsadók: Rácz Anikó és Péter Petra segítik.

További információk a pályázáshoz ITT találhatóak. 

Kép forrása: http://tanc.org.hu/wp/tancok-a-budapest-tanciskola-muhelyebol-mu-szinhaz-2019-szeptember-30-20-00/

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron

Más művészeti ágakról

színház

Játszma mindhalálig Játszma mindhalálig
Láthatáron Csoport: Hagyaték
Háttérinterjú Barda Beátával és Szabó Györggyel a Trafó működéséről, kapcsolódó projektekről, a nemzetközi beágyazottságról
irodalom

Huszonegyedik #12 Huszonegyedik #12
A Másik domesztikálása
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés