bezár
 

irodalom

2020. 03. 04.
Éves Termés - második felvonás
Bemutatkoznak a 2019-es Móricz Zsigmond Irodalmi Alkotói Ösztöndíjasok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Éves Termés - második felvonás Március 6-án 19 órától az Itt és Most Közösségi Tér (Budapest, Ráday utca 18. - bejárat az Erkel utca 15. felől) termében, a Fiatal Írók Szövetsége szervezésében,  Csombor Rita, Szerényi Szabolcs, Vonnák Diána mesélnek éves munkájukról, és felolasnak kézirataikból.

A Móricz Zsigmond Irodalmi Alkotói Ösztöndíj kuratóriuma 2019. áprilisában 13 sikeres pályázat támogatásáról döntött. Az ösztöndíjas szerzők úgy érezték, egy év önálló alkotómunka után itt az ideje, hogy megmutassák egymásnak és az olvasóknak, min dolgoztak az elmúlt évben. Az estek során friss kéziratokba hallgathatunk bele, átjárókat keresünk különböző alkotói világok között.

Plakát

A második alkalmon, március 6-án Csombor Rita, Szerényi Szabolcs és Vonnák Diána mesélnek éves munkájukról, és belehallgathatunk a kéziratokba. A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni. Az esemény facebook-oldala pedig ezen a linken elérhető.

Az est folyamán a zenét Hoppál Basspoetry Mihály biztosítja, a házigazda pedig Konkoly Dániel lesz.

A többi ösztöndíjas szerzővel március 20-án és április 4-én találkozhatunk.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Nem nő árvalányhaj Nem nő árvalányhaj
Fekete Vince: Vargaváros, Budapest, Magvető, 2019.
irodalom

„Second hand magyarok” a Kis Présházban „Second hand magyarok” a Kis Présházban
György Alida és André Ferenc szerzői estje

Más művészeti ágakról

színház

Mert szolidaritás nélkül megfulladunk… Mert szolidaritás nélkül megfulladunk…
Enn Vetemaa: Vacsora öt személyre
színház

Akinek közönsége van, felelősséggel tartozik érte Akinek közönsége van, felelősséggel tartozik érte
Az Auróra x Bánkitó Karanténfesztivál első videóbeszélgetéséről
Fejérvári Zoltán Bach estjének visszajátszása


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés