bezár
 

irodalom

2020. 04. 16.
Kedvezményesen megrendelhetők a Prae Kiadó könyvei
Olvasnivaló érkezhet, a legfrissebbtől a régebbi könyveinkig
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Covid-19 járvány idején a kiadók sorra nehéz helyzetbe kerülnek. Így van ez a Prae Kiadó esetében is. Ha úgy gondolja, hogy szeretné megvásárolni könyveinket, most kedvezményes áron teheti.

Mint mindenkire, a kiadókra is nehéz idők járnak. Tapasztalhatták kedves olvasóink, hogy a szokásos könyvesbolti csatornákon megszűnt az értékesítés. A Kis Présházat is bezártuk a Bartók Béla úton, ahol saját könyvesboltocskánkban lehetett kézbe venni a könyveinket.

A Margó Olvasókör márciusi eseménye vagy a szegedi bemutató, amelyek a Teréz, vagy a test emlékezete című könyvről szóltak volna, elmaradnak. Csutak Gabi, Horváth Viktor és Molnár T. Eszter részvételével előre eltervezett marosvásárhelyi, brassói, kolozsvári és nagyváradi turnénk elmarad. A poszthumanizmus változatai pécsi, egri és szombathelyi bemutatói elmaradnak. A Deszka Fesztivál és a POSZT, melyen Molnár T. Eszter friss darabja szerepelt volna, elmarad. A külföldi könyvvásárok, melyekre a 12,5 Books készült, s melyben kiadónkat Cserháti Éva A Sellő titka című krimije képviseli, elmaradnak. A Kis Présház megannyi programja elmarad, köztük a Poli-P csoport poszthumanizmusról szóló sorozata.

Nem szervezünk új közönségtalálkozót senkinek. Nem jelennek meg a könyveink a nyári Ünnepi Könyvhétre, mert nem lehet Ünnepi Könyvhét a nyár elején. Abban talán lehet reménykedni, hogy ősszel kézbe lehet majd venni az új köteteket, most még bízunk az őszi Margó Fesztiválban.

És ami működik, az a krimipályázatunk, örülünk annak, hogy folyamatosan érkeznek a szövegek. Úgy tűnik, lesz időnk elolvasni a pályamunkákat.

És igen, hamarosan lesznek e-könyveink, és igen, májusban lesz webshopunk. A prae.hu portálon sorozatosan tesszük közzé a szerzőink által felolvasott irodalmi műveket, Pintér Tibor például felolvassa A harmónia tébolya című regényét teljes terjedelemben. A Poli-P csoport elgondolkodtató cikksorozatot indított a poszthumanizmus kapcsán.

Mikrokiadóból vált kis kiadóvá a Prae, és nem engedjük meg, hogy a körülmények lenyomjanak bennünket. Nem tehetjük meg azért sem, mert értékes közösségünk kiváló írókból, elméleti szakemberekből áll. Naponta tapasztaljuk, hogy a szellemi munka fontos, tartást ad, és sokszor a könyv, az olvasás az egyetlen, amihez az embernek kedve van.

A Prae Kiadó köteteit most 50%-os áron lehet megvásárolni, melyeket 5000 Ft fölött ingyen postázunk – egyébként sajnos kiszámlázzuk a postaköltséget (2 kg-ig bruttó 1505 Ft).

Amíg nem készül el a webshopunk, addig kérjük, írja meg vásárlási szándékait az info@prae.hu címen. Kiállítjuk és e-mailben elküldjük a számlát, melynek kiegyenlítését követően postára adjuk a könyveket.

Könyveink és áraink: https://www.prae.hu/book/

A Kiadó Facebook-oldalán továbbra is nyomon lehet követni a könyvek fogadtatását, a legújabb megjelenéseket.

Nosztalgiaként álljon itt egy kép a Kis Présházból, ahol szerzőink karácsonykor még dedikáltak.

Molnár T. Eszter paródiát olvas

nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A 14. Frankofón Filmnapokról
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés