bezár
 

színház

2020. 04. 25.
Online The Qualitons koncert a Trafóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online The Qualitons koncert a Trafóban Az április 25-i The Qualitons presents KEXP koncert a Take a Seat! - online Trafó-estek sorozatban látható.

A seattle-i KEXP rádió stúdiójába is meghívást kapott The Qualitons a 70-es évek legendás magyar underground zenekarának dalait dolgozta fel, amely album látványos-hangulatos est keretében debütált a Trafóban, a nagy érdeklődésre való tekintettel dupla koncerten. Akik lemaradtak, most pótolhatják az élményt. Helyet foglalni a www.takeaseat.hu oldalon lehet, teltház esetén a pótszékre kattintva. A tartalom a premiertől számított 24 órán belül elérhető. A program ingyenes, a zenekar köszönettel fogad minden támogatást. Bővebb információ a koncert Facebook-eseményénél.

Szkéné színház

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

Érinthetetlenek Érinthetetlenek
Opera a karanténból: Stanisław Moniuszko Paria című műve a poznani Teatr Wielki előadásában
Interjú Hudi Lászlóval a Mozgó Ház Társulásról, munkamódszerekről, külföldi lehetőségekről
színház

Színház a koronav közepén (2) Színház a koronav közepén (2)
Szkéné-Picaro, Napszínház, Mándy Ildikó Társulata*
Interjú Tompa Gáborral a különböző országokban szerzett tapasztalatairól, az oktatás és intézményvezetés örömeiről és nehézségeiről

Más művészeti ágakról

Pablo Larraín: Ema
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

A zenéért és a közönségért A zenéért és a közönségért
Interjú Oláh Vilmos Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, koncertmesterrel sikerről és korunk zenei piacának követelményeiről
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Határátlépések Határátlépések
Interjú Hudi Lászlóval a Mozgó Ház Társulásról, munkamódszerekről, külföldi lehetőségekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés