bezár
 

színház

2020. 04. 25.
Online The Qualitons koncert a Trafóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online The Qualitons koncert a Trafóban Az április 25-i The Qualitons presents KEXP koncert a Take a Seat! - online Trafó-estek sorozatban látható.

A seattle-i KEXP rádió stúdiójába is meghívást kapott The Qualitons a 70-es évek legendás magyar underground zenekarának dalait dolgozta fel, amely album látványos-hangulatos est keretében debütált a Trafóban, a nagy érdeklődésre való tekintettel dupla koncerten. Akik lemaradtak, most pótolhatják az élményt. Helyet foglalni a www.takeaseat.hu oldalon lehet, teltház esetén a pótszékre kattintva. A tartalom a premiertől számított 24 órán belül elérhető. A program ingyenes, a zenekar köszönettel fogad minden támogatást. Bővebb információ a koncert Facebook-eseményénél.

Szkéné színház

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

Színház a koronav idején (1) Színház a koronav idején (1)
Dream Team, Cie Two in One, Civil Negyed*
Színház otthonról - A nép ellensége a Katona József Színházból
színház

Mert szolidaritás nélkül megfulladunk… Mert szolidaritás nélkül megfulladunk…
Enn Vetemaa: Vacsora öt személyre

Más művészeti ágakról

Kamaszlélektan szépirodalmi köntösben
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Az énekes katalizátor Az énekes katalizátor
Interjú Rab Gyula tenor énekművésszel az énektanulmányok adta lehetőségekről, szerepeiről, hatásról és sikerről
art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés