bezár
 

film

2020. 05. 19.
Ösztöndíjpályázat debreceni művészeknek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ösztöndíjpályázat debreceni művészeknek A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került debreceni művészek megsegítésére művészeti ösztöndíjpályázatot hirdet a Debrecen Kultúrájáért Alapítvány kuratóriuma.

Két típusú támogatásra nyújthatnak be pályázatot debreceni művészek: önfoglalkoztató művészeknek, illetve fiatal zenészeknek készült ösztöndíjakra. A pályázat benyújtásának határideje június 19., az elbírálás folyamatos.

A pályázaton korhatár megjelölése nélkül indulhatnak olyan debreceni előadóművészek, alkotóművészek, akiknek a veszélyhelyzet miatt fellépéseik, rendezvényeik maradtak el, így anyagilag nehéz helyzetbe kerültek. Az ösztöndíjat elnyerő pályázónak vállalnia kell, hogy közreműködik a nyár vagy ősz folyamán megrendezett debreceni kulturális eseményeken, vagy - akár közvetett módon - jelen lesz a város kulturális életében.

A másik típusú támogatás a tehetséges, fiatal, helyi amatőr zenészek támogatására nyílt meg. Pályázni egy zenei művel lehet, amelyről 2019. január 1-jétől nem régebbi, nyilvános helyszínen történt felvételt kell benyújtani, a korhatár 35 év.
A pályázati kiírás már letölthető innen.

HIRDETÉS

banner

Képek: debrecenairport.com, zsolnaypartner.hu

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Corneliu Porumboiu: A hegyek szigete
Guy Ritchie: Úriemberek

Más művészeti ágakról

Gyermekkönyv-illusztráció kiállítás online a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria oldalán
Interjú Virágh András Gáborral díjakról, pályája alakulásáról, az aktív zenélés szerepéről a komponálásban
The Lazys: Tropical Hazards (2018)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés