bezár
 

film

2020. 05. 21.
Streamingszolgáltatón keresztül nézhető Tom Hanks új filmje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Streamingszolgáltatón keresztül nézhető Tom Hanks új filmje Tom Hanks második világháborús filmjét, A Greyhound csatahajót az Apple TV Plus szerezte meg.

A Sony Pictures produkciójának forgalmazásáért nagy verseny folyt, amit végül a fél éve működő Apple TV Plus streamingszolgáltató nyert meg. A film azért került végül ide, mert a koronavírus-járvány miatt bizonytalan időre el kellett halasztani annak mozis forgalmazását.

A Greyhound 1942-ben, a második világháború elején játszódik. Tom Hanks egy szövetséges hadihajó kapitányaként szeli át az Atlanti-óceánt, miközben náci tengeralattjárók vadásznak rájuk. Krause kapitány (Hanks) a film elején beismeri, hogy először hajózik át az óceánon, miközben az is kiderül, hogy a vizeken, amelyeken haladnak, öt napig nem kaphatnak légitámogatást. A Greyhound azonban a kapitány vezetésével elpusztít egy német tengeralattjárót, és ezzel Krause elnyeri legénysége bizalmát.

A film C. S. Forester 1955-ben kiadott The Good Shepherd című regénye nyomán született, a forgatókönyvet Hanks írta, a produkciót Aaron Schneider rendezte.

HIRDETÉS

banner

Képek: Bhavya Poonia, port.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Lichter Péter – Máté Bori: A horror filozófiája
Interjú Csepeli Eszter operatőrrel önismeretről, fejlődési folyamatról és meghatározó pillanatokról
Beszámoló a 10. Frankofón Filmnapok és Fesztivál programjáról
Clint Eastwood: Richard Jewell balladája

Más művészeti ágakról

Claudio Monteverdi: Poppea megkoronázása
színház

Ordító sokaság Ordító sokaság
Színház a karanténból: Jane Eyre színházban és neten 2 in 1


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés