bezár
 

art&design

2020. 05. 22.
Június 30-ig lehet jelentkezni a 2020-as Design Management Díjra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Június 30-ig lehet jelentkezni a 2020-as Design Management Díjra Meghosszabbított határidővel, június 30-ig lehet jelentkezni a Magyar Formatervezési Tanács 2020-as Design Management Díjára.

Az idei díjra is olyan szervezetek nevezését vagy ajánlását várják, amelyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakításában a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is.

Magánszemély is jelölheti a díjra az elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A díj egymillió forint pénzjutalommal és elismerő oklevéllel jár. A járványügyi helyzet miatt egyszerűsített benyújtással, elektronikus úton, az mfti@hipo.gov.hu email címre várják a magánszemélyi jelöléseket és a szervezetek nevezését. További információ itt található.

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony szervezeti integrációja révén, valamint hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.

Képek: graphasel.hu, sztnh.gov.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában
art&design

Under the Skin – Huminilowicz Vanda egyéni kiállítása a Keletben

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés