bezár
 

irodalom

2020. 10. 07.
Folytatódik az Éves termés programosorzat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folytatódik az Éves termés programosorzat Friss kéziratok, kiadás előtt álló kötettervek: október 9-én Mécs Anna és Laboda Kornél mesélnek éves munkájukról.

A Móricz Zsigmond Irodalmi Alkotói Ösztöndíj kuratóriuma 2019 áprilisában 13 sikeres pályázat támogatásáról döntött. Az ösztöndíjas szerzők úgy érezték, egy év önálló alkotómunka után itt az ideje, hogy megmutassák egymásnak és az olvasóknak, min dolgoztak az elmúlt évben. Az estek során friss kéziratokba hallgathatunk bele, átjárókat keresünk különböző alkotói világok között.

A negyedik alkalmon, október 9-én Mécs Anna és Laboda Kornél mesélnek éves munkájukról, és belehallgatunk a kéziratokba is.

Zene: Hoppál Basspoetry Mihály

Házigazda: Konkoly Dániel

Celler Kiss Tamás és Nagy Hajnal Csilla nem tudnak részt venni a programsorozaton, tőlük Bán-Horváth Veronika tolmácsolásában hallgathatunk meg szövegeket.

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

A Facebook-esemény itt érhető el.

A járványügyi előírások betartása érdekében a helyfoglalás előzetes regisztrációval történik.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Két esemény margójára Két esemény margójára
A Margó Irodalmi Fesztivál zárónapjáról

Más művészeti ágakról

Michelle Marly, Maria Callas, a díva regényéről
art&design

Urbánus sziklák lecsupaszítva Urbánus sziklák lecsupaszítva
Szabó Kristóf KristofLab kiállítása: Cserhalmi Luca megnyitó szövege
art&design

A lélek tájképei A lélek tájképei
A magyar performansz története 1966–2018 (6): Nyugati magyar performansz: Nagy József és a Jel Színház (1986-), Kerekes László (1988–2010)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés