bezár
 

színház

2020. 11. 15.
Csütörtökön debütált a SzínházTV
A kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csütörtökön debütált a SzínházTV Bár a színházak a legújabb vírusvédelmi intézkedések értelmében nem fogadhatnak nézőket, a kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: a SzínházTV online streaming platformon keresztül kényelmesen, otthonról, többedmagukkal láthat a közönség kizárólag online elérhető, élő színházi előadásokat.

A platform a Jurányi Ház, az Orlai Produkciós Iroda, a Füge Produkció és a Katona József Színház koprodukciójával, a Bodó Viktor rendezte Egy őrült naplója című darabbal debütált november 12-én este 19 órakor, ezután pedig minden csütörtökön újabb élő színházi közvetítésekkel jelentkezik majd a szolgáltató.

Szkéné színház

A streaming platformon a nyitódarab mellett olyan előadások lesznek magas minőségben elérhetők, mint a New York-i komédia, a Hatan pizsamában, a Jeanne d’Arc, A szőke ciklon, valamint a Határátlépések, a Second Life, avagy kétéletem és a Hogy szeret a másik, a jövőben pedig még több előadással bővül majd a kínálat.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Istentelen ifjúság a Radnóti Színházban
Loupe Színházi Társulás: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés