bezár
 

zene

2021. 07. 10.
Besh o droM a Kobuci Kertben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Besh o droM a Kobuci Kertben Besh o droM koncert lesz július 17-én, szombaton 20 órai kezdettel a Kobuci Kertben – áll a Kobuci honlapján.

A hazai világzene doyenje balkáni és magyar dallamokat ötvöz, nagyon különböző stílusokat tart egyben, és olyan zenét játszik, aminek a hangulatát csak megtapasztalni érdemes. Muzsikusaival olykor világhírű előadók társaságában – mint például Oscar Peterson, Al Di Meola, Keith Jairett, Marcus Miller – találkozhatunk, de a legutánozhatatlanabb hangulatban a közönség közelében érzi magát a zenekar – ahogy arról évek óta a Kobuci-nyitóbulik is tanúskodnak. Ha esetleg valaki nem tudná: a Besh o droM név lovári nyelven annyit jelent: „Üld meg az utat!” vagyis: „Indulj el!”

Jegyek elővételben 2500 Ft-ért, míg normál jegyek 3000 Ft értékben válthatók. 

A részletekért látogasson el ide!

Négyzetes kép a leadben: kobuci.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Addig jó, amíg van hova tekintenünk felfelé Addig jó, amíg van hova tekintenünk felfelé
Interjú Madaras Gergellyel a siker feltételeiről, a karmesteri hivatásról és célokról
irodalom

Aranykapu Aranykapu
Gáspár-Singer Anna novellája a Prae spekulatív fikció témájú számából
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében
Michel Franco: Új világrend


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés