bezár
 

zene

2021. 07. 11.
Munkatársakat keres a Magyar Zene Háza
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Munkatársakat keres a Magyar Zene Háza Változatos szerepkörökben keres munkatársakat a Magyar Zene Háza – olvasható a ligetbudapest.hu weboldalon.

A házunk sokszínű, interaktív zenei intézmény, ahol egy zenetörténeti kiállítás és több koncerthelyszín is helyet kap. Ezeket egy emberközpontú, mindenki számára nyitott, játékos zenepedagógiai program köti majd össze. Ezt fogjuk mi együtt megalkotni és megszervezni. Gondolhattok iskoláscsoportok látogatására a zenetörténeti kiállítás termeiben, ahol pedagógusaink együtt énekelnek majd a gyerekcsoportokkal, közösen játszanak karmesterest vagy beszélgetnek az érzelmekről az operák kapcsán. Vagy képzeljetek el olyan koncerteket, ami előtt a közönség már egy pár hetes minikurzus keretében megtanulta pár darabját a fellépőknek, így a koncerten aktívan is bevonódik. Lesznek szabadegyetemi programjaink, ahol interaktív formában tanulhat többet látogatónk a zenéről, kultúrákról, a világról, vagy épp saját magáról – írják.

Jelentkezni július 30-ig a zenepedagogia@zenehaza.com e-mail címen lehet egy önéletrajz és egy motivációs levél elküldésével. 

Részletekért és a szerepkörök megtekintéséért látogass el ide!

Négyzetes kép a leadben: zenehaza.com

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Magala Ronnie válaszol
A CentriFuga utolsó koncertje a Fugában
Gondolatok Simon Márton költő, és iamyank felolvasó koncertje kapcsán
Pintér Tibor: Hangok és szavak erdeje könyvbemutató

Más művészeti ágakról

art&design

Győri Blanka gondolatai* Joó Irma munkáiról
Transzdiszciplináris Traumatudomány: Trauma Kortárs és Történeti Perspektívákon Keresztül címmel angol nyelvű, nemzetközi nyári egyetem a CEU budapesti kampuszán, 2022 július 11-16.
Zoltán Gábor: Levegőt venni, Kalligram Kiadó, Budapest, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés