bezár
 

zene

2021. 07. 18.
Balogh Ádám ötödik a Sydney-i Nemzetközi Zongoraversenyen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Balogh Ádám ötödik a Sydney-i Nemzetközi Zongoraversenyen Ötödik helyezést ért el Balogh Ádám a Sydney-i Nemzetközi Zongoraversenyen – tette közzé a hírt a zongoraművész a közösségi oldalán. A verseny győztese az olasz-szlovén Alexander Gadjiev lett.

Balogh Ádám a bejegyzésében kiemelte, hogy egy álom volt számára ilyen csodálatos művészek közé bekerülni, és megköszönte a támogatást a zsűrinek, a szervezőknek és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemnek, ami a zongorát biztosította a felvételekhez.

A zongoraművész döntős produkciójából a következő linken hallható részlet:

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=226915425950527

A július 1. és 18. között megrendezett online nemzetközi zongoraversenyen hat zongoraművész jutott döntőbe: Alexander Gadjiev (Olaszország/Szlovénia), Shion Ota (Japán), Balogh Ádám (Magyarország), Calvin Abdiel (Ausztrália/Indonézia), Artem Yasynskyy (Ukrajna) és Alice Burla (Kanada).

Kép forrása: papageno.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Harcsa Veronikával művészi elköteleződésről, érvényesülésről, önkifejezésről
Interjú Tornyai Péterrel érvényesülésről, külföldi lehetőségekről, a zenei tevékenység sokszínűségéről, célokról

Más művészeti ágakról

art&design

Traumapanoráma Traumapanoráma
Lázár Kristóf: You can’t take another ache inside your body című kiállításának megnyitóbeszéde
színház

Shakespeare, amikor magyar és abszurd Shakespeare, amikor magyar és abszurd
Hamlear a Gyulai Várszínházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés