bezár
 

art&design

2021. 11. 23.
Forrai Ferenc kiállítása a K6 Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Forrai Ferenc kiállítása a K6 Galériában Az Erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíjhoz kapcsolódva rendezik meg Forrai Ferenc „Olvasónapló” című kiállítását a K6 Galériában. A megnyitó ma este 18:30-kor kezdődik; a tárlat december 1-ig lesz látható.

Az Olvasónapló című kiállításon Forrai Ferenc munkáit tekinthetik meg, amelyek a 2021-es év ösztöndíjasai, vagyis Cserna-Szabó András, Mán-Várhegyi Réka, Ménes Attila, Szőcs Petra és Zoltán Gábor szövegeit dolgozzák fel.

A kiállítást Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere nyitja meg, köszöntőt mond Szücs Balázs kultúráért felelős alpolgármester, az Erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíj kezdeményezője

Az eseményre a belépés díjtalan, ugyanakkor kizárólag a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelő vírusvédelmi előírások betartásával látogatható.

A négyzetes kép forrása: Forrai Ferenc

Olvasónapló
A megnyitó november 23-án, 18:30-kor kezdődik a K6 Galériában, a kiállítás december 1-ig látogatható. További információ a Facebookon.
Helyszín: K6 Galéria • 1072 Budapest, Klauzál tér 6.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

A bezártság tere A bezártság tere
Herbert Anikó/Haniko Nubes című kiállításáról
art&design

Lavírozás a látható és a láthatatlan között Lavírozás a látható és a láthatatlan között
Pannonhalma: A Láthatatlan spektrumok című kiállítás Az ábra, a fikció és a spekuláció kísérőprogramjáról
art&design

Elköteleződve az arcok felé Elköteleződve az arcok felé
„… félig kép, félig fátyol …” – Gedő Ilka (1921–1985) grafikáiról és a Magyar Nemzeti Galéria legutóbbi kiállításáról

Más művészeti ágakról

irodalom

Beszélgetés vége : ( Beszélgetés vége : (
Bódi Péter: Hype, Kalligram, 2021.
Piros Vera Eltévesztettem drágám című könyvének bemutatója
irodalom

Határokon innen és túl Határokon innen és túl
Horváth Márk, Lovász Ádám: A határsértés technológiái: Alkalmazott filozófiai tanulmányok a poszthumán állapotról, Kijárat Kiadó / I.T.E.M. Alapítvány, Budapest, 2020.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés