bezár
 

art&design

2021. 11. 23.
Forrai Ferenc kiállítása a K6 Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Forrai Ferenc kiállítása a K6 Galériában Az Erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíjhoz kapcsolódva rendezik meg Forrai Ferenc „Olvasónapló” című kiállítását a K6 Galériában. A megnyitó ma este 18:30-kor kezdődik; a tárlat december 1-ig lesz látható.

Az Olvasónapló című kiállításon Forrai Ferenc munkáit tekinthetik meg, amelyek a 2021-es év ösztöndíjasai, vagyis Cserna-Szabó András, Mán-Várhegyi Réka, Ménes Attila, Szőcs Petra és Zoltán Gábor szövegeit dolgozzák fel.

A kiállítást Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere nyitja meg, köszöntőt mond Szücs Balázs kultúráért felelős alpolgármester, az Erzsébetvárosi Irodalmi Ösztöndíj kezdeményezője

Az eseményre a belépés díjtalan, ugyanakkor kizárólag a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelő vírusvédelmi előírások betartásával látogatható.

A négyzetes kép forrása: Forrai Ferenc

Olvasónapló
A megnyitó november 23-án, 18:30-kor kezdődik a K6 Galériában, a kiállítás december 1-ig látogatható. További információ a Facebookon.
Helyszín: K6 Galéria • 1072 Budapest, Klauzál tér 6.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
Alex Garland: Polgárháború
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés