bezár
 

film

2022. 07. 16.
A Balaton partján játszódó filmek láthatók ingyenesen a Filmión
A hat alkotásban közös, hogy a Balaton partján játszódnak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Balaton partján játszódó filmek láthatók ingyenesen a Filmión Péntektől vasárnap estig ingyenesen látható a Nemzeti Filmintézet streamingplatformján, a Filmión hat alkotás, amelyekben közös, hogy a Balaton partján játszódnak.

A válogatásban szerepelnek klasszikusok, vígjátékok és a Z generáció balatoni kalandjairól szóló, Wellhello slágerekre komponált mozifilm is - olvasható a Nemzeti Filmintézet MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A Filmio ajánlata a könnyed nyári kikapcsolódáshoz A pogány Madonna a Bujtor István-Kern András párossal, a Mici néni két élete Kiss Manyival, A veréb is madár Kabos László főszereplésével, valamint a huszonévesek életérzését felvillantó Sohavégetnemérős Fluor Tomival és Diazzal. A válogatásban helyet kapott a Herskó János rendezte Szevasz, Vera című játékfilm Neményi Mária főszereplésével és a Szomjas György rendezte Rosszemberek, a főszerepben Djoko Rosiccsal.

"A Nemzeti Filmintézet által indított Filmio egyedülálló kínálattal várja a nézőket online: napjaink elvárásaihoz igazodva kiváló minőségben érhetőek el a magyar filmgyártás régi és új remekművei, a klasszikusok és az örök kedvencek is" - emelik ki a közleményben.

A kínálat hétről hétre újdonságokkal bővül. Jelenleg mintegy 400 magyar film közül válogathat a közönség a Filmión, amely okostévé alkalmazásokon keresztül is elérhető.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről
art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés