bezár
 

színház

2022. 08. 23.
Vasárnap tartja évadnyitó programját a Vojtina Bábszínház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vasárnap tartja évadnyitó programját a Vojtina Bábszínház Tematikus szigetekkel, hozzájuk kapcsolódó játékokkal és meglepetésekkel várja az érdeklődőket évadnyitó programján a debreceni Vojtina Bábszínház vasárnap délelőtt a Nagytemplom mögötti Emlékkertben.

A Vojtina Bábszínház 47. évadát elindító "kapunyitó napon" délelőtt 10 órakor Az okos lány története lesz látható a Ládafia Bábszínház előadásában, a többi programnak pedig nyolc tematikus sziget ad otthont a debreceni Emlékkertben - közölte hétfőn. a teátrum. Tájékoztatásuk szerint a rendezvényre már kaphatók a kedvezményes, elővételes jegyek, de a helyszínen is lehet majd belépőt vásárolni. Eső esetén a programokat a bábszínházban tartják meg.

Szkéné színház

A teátrum a 2022/2023-as évadról szólva közölte, hogy a színházteremben szeptemberben a Hoppláda, novemberben A halász meg a nagyravágyó felesége, 2023. február-márciusban a Mese a madárfészekről, április-májusban pedig a Vitéz László - malombonyodalom című előadásokat mutatják be, miközben további öt produkciót tartanak műsoron. A kamaraszínpadon a novembertől látható, Állatbarátságok című előadás mellett további öt produkció marad repertoáron, ezen felül a teátrumban Bölcsőszínház, Ovis foglalkoztató, rítusjátékok, színházi nevelési előadások, bábos tréningek, témanapok, kurzusok, kiállítások és egyéb programok is várják a közönséget az évad során.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Widder Kristóf és Tóth Réka Ágnes darabja Szentendrén
színház

William Shakespeare – Kulcsár Noémi: Ahogy tetszik
Szex.Újra.El. az Örkény Színházban

Más művészeti ágakról

„A paradicsomot akkor ismerjük fel, amikor elveszítjük, a fészket akkor, ha kiesünk belőle.”
Többek között Orvos-Tóth Noémi, Nyáry Krisztián és Kadarkai Endre beszélgetnek az alkotókkal


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés