bezár
 

színház

2023. 03. 07.
Ruth Wilson 24 órán keresztül lesz színpadon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A londoni Young Vic színház The Second Woman című előadásában lép fel Ruth Wilson. A produkcióban a Golden Globe- és Laurence Olivier-díjas színésznő 24 órán át folyamatosan játssza ugyanazt a hétperces jelenetet.

A brit színésznő élete nagy lehetőségének nevezte a szerepet, amellyel egyúttal állóképességét is próbára teheti - számolt be az Evening Standard online kiadása alapján az MTI.

Szkéné színház

A 24 órás előadásban száz különböző férfi játszik el egy jelenetet Ruth Wilsonnal. A jelenetben két szerető, Virginia és Marty kapcsolatát mutatják be, amelyből már elveszett a romantika és a játékosság

A John Cassavetes Premier című filmje által inspirált epikus darab száz férfi szereplője közül egyik sem találkozott vagy próbált korábban Ruth Wilsonnal, és többségük nem is színész - írta a színház honlapja.

A The Second Woman című előadást, amelynek alkotója és rendezője Nat Randall és Anna Breckon, május 19-20-án, péntek délután négytől szombat délután négyig láthatja a Young Vic közönsége.

Wilson két alkalommal is elnyerte a Laurence Olivier-díjat, A viszony című drámasorozatért Golden Globe-ot kapott, és 2021-ben kitüntették a Brit Birodalom Rendjével a színművészethez nyújtott hozzájárulásáért.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Édouard Louis Ki ölte meg az apámat? című darabja a Jurányiban
Giuliano Campo: Munka hanggal és testtel – Jerzy Grotowski öröksége: Beszélgetések Zygmunt Molikkal
Dioráma magyarokkal a Trafóban
Desiré Central Station 2022 – No Filter

Más művészeti ágakról

Kötetlenül legutóbbi alkalmának vendége Bíró Zsombor Aurél volt
Márton Evelin: Farkashab, Lector kiadó, Marosvásárhely, 2022.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés