bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Horváth Florencia --

felhasználói adatlapja

Horváth Florencia által feltöltött cikkek:

Harmadik nap a Margón
A vírushelyzet miatt csak korlátolt befogadóhellyel, de a tavaszi rendezvény elmaradása után idén ősszel újra megrendezték a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásárt. Én a harmadik napra látogattam el, amely a többihez hasonlóan sokszínű programokban bővelkedett.
Összefoglaló az Élet és Irodalom eheti számából
A kortárs magyar irodalom egyik legismertebb és legolvasottabb politikai is irodalmi hetilapja számomra eddig is fontos olvasmány volt, azonban mostantól heti feladatom lesz a lap értő, odafigyelő tanulmányozása...
Üzenet haza
A 2018 áprilisában alakult POKET zsebkönyvek az elmúlt két évben számos hazai és külföldi irodalmi művet adott ki a klasszikus és kortárs bestseller-listákról egyaránt válogatva. A kezdeményezés célja, hogy minél több időt töltsünk offline, ne a telefonunkért inkább egy hasonlóan kis méretű, könnyen hordozható könyvért nyúljunk a zsebünkbe utazás alkalmával. Az egyre több könyvautomatával rendelkező és most már országos szintűre kiterjesztett cég szeptember 22-én mutatta be harmincegyedik kötetét, Kosztolányi Dezső Édes Annájának kritikai kiadását.
A szavak itt lent mindig összeérnek
Az Ünnepi Könyvhét minden évben az egyik legnagyobb volumenű irodalmi témájú esemény, amely közös programokra hívja a szakmában tevékenykedőket és az olvasóközönséget. Eredeti időpontja szerint nyár elején került volna megrendezésre a Vörösmarty téren, a vírushelyzet azonban megakadályozta ezt, és sajnos a dátum elhalasztása ellenére sem valósulhatott meg. A Prae Kiadó azonban a megfelelő járványügyi intézkedések mellett meghirdette könyvheti nyolc könyvének bemutatását.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés