bezár
 

film

2024. 03. 22.
Indul az European Film Challenge harmadik fordulója
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Indul az European Film Challenge harmadik fordulója Pénteken indul és május 31-ig tart az European Film Challenge harmadik magyarországi fordulója. A verseny győztese idén a Szarajevói Filmfesztiválra juthat el.

A nagy európai filmes kihívás magyarországi résztvevőinek május végéig tíz európai filmet kell megnézniük és annak tárgyi bizonyítékát feltölteni a honlapra, majd posztolni a filmélményről Facebookon vagy Instagramon #europeanfilmchallenge_hu hashtaggel. Ezzel pontokat lehet gyűjteni, és aki a legtöbbet gyűjti össze a játék végéig, az elutazhat az idei Szarajevói Nemzetközi Filmfesztiválra, útiköltségét és szállását is térítik – olvasható a kihívást koordináló Magyarhangya filmforgalmazó MTI-hez eljuttatott közleményében.

A tájékoztatás szerint a játékban részt vehet bárki, aki elmúlt 18 éves. Filmeket interneten is lehet nézni, de azokért kevesebb pont jár. Azoknak lesz a legtöbb esélyük kijutni, akik moziban néznek kis európai országból származó filmeket és figyelemmel kísérik a pluszpont-szerzési lehetőségeket a kihívás weboldalán, valamint a Magyarhangya közösségi média felületein.

Az előző magyarországi forduló nyertese az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra utazhatott el.

Bővebb információ a játékról ezen az oldalon található.

Kép forrása: az European Film Challenge Facebook oldala

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Prikler Mátyás: Hatalom

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés