bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Koltai Bojtor --

felhasználói adatlapja

Koltai Bojtor által feltöltött cikkek:

Margó a korona idején
A délelőtt során online formában induló programok délutánra „eloffline-osodnak”. Az időjárás – Harag Anita immár Margó díjas kötetének címével élve – az Évszakhoz képest hűvösebb, meg hát esősebb is. A beléptetésnél testhőmérséklet méréshez sapkát levenni (az eredmény a valóshoz képest itt is hűvösebb), maszkot fel, de úgy, hogy az orrot is takarja, a nézőtéren pedig (újfent szigorúan csak maszkban) egy széket mindig kihagyni. Ilyen és ehhez hasonló járványügyi instrukciókkal lehetne legjobban jellemezni az idei, rendhagyó Margó Fesztivál második offline napját.
Ősztől Hemingway-sorozat és világirodalmi klasszikusok
Keresztes Balázs még idén áprilisban, a kijárási korlátozások ideje alatt indította útnak sajátos küldetéssel rendelkező Youtube csatornáját. Mint arról korábban mi is hírt adtunk , a Négy Fal Között névre keresztelt online olvasókör bemutatkozó videóban vállalt célja Shakespeare tíz, az ötletgazda által kiválasztott legjobb drámájának a kihíváshoz csatlakozó nézőkkel közös elolvasása és kivesézése volt egy feszes, öthetes időszak alatt. A sorozat egy összefoglaló videóval végül öt hónap után most ért a végéhez, így a kérdés adott: hogyan és főleg merre, vagyis milyen szerzőkkel és művekkel tovább?
Kabaiak a horizonton
Szeptember 17-én este az Ünnepi Könyvhétre megjelenő, első közös kötetüket bemutató Kabai fivérek voltak a Kis Présház irodalmi kávéház vendégei. Illetve a testvér trió két idősebb tagja Kabai Zoltán és Kabai Lóránt, de a felolvasásokkal színesített beszélgetés egy bizonyos pontján, videóüzenet formájában az első önálló kötetét idén közreadó legifjabb testvér, Csaba is megjelent az asztaluknál.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés