bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Moskát Anita --

felhasználói adatlapja

Moskát Anita által feltöltött cikkek:

Kedves e-Isten!
Kedves e-Isten!
Helyzetjel
(...) rajta vagyunk a hőtérképen, narancsvörös, ember alakú foltok a keresőmezőben, még lélegzünk, még célpontok vagyunk, ránk vadásznak a buszmegállóknál, a betört kirakatú szupermarketeknél, a kórház udvarán felhúzott barikádok mögött, a bedeszkázott óvodáknál, és addig jönnek, amíg érzik a vérünk melegét (...) - Helyzetjel című rovatunkban Moskát Anita  írását olvashatják.
Határozat gyermekengedélyezésről
Határozat gyermekengedélyezésről
Helyzetjel 4.
Tokaji Emília és Tokaji Balázs 2044-től kezdve évente részt vett önkénteseként a Kiskunsági sivatag talajvíz-regenerálási programjában, valamint a 2046-os bozóttüzek után az ökológiai helyreállításban. A mellékelt ajánlólevelet a Bizottság hitelesnek találta, és a munkát ökopontokra váltja. - Helyzetjel című rovatunkban Moskát Anita tárcáját olvashatják.
Négyszemközt
Négyszemközt
Helyzetjel 3.
El akarom rejteni a reklámot. Nem bírom látni borostás arcát, a valódinál jóval fehérebb fogsorát. Letiltottam chaten, letiltottam a telefonszámát, ne keressen, de a hirdetésekből nem bírom kitiltani, hiába próbálom. Az algoritmus ismeri a szoros kapcsolataimat. Néha a barátaim arcával hív meg egy kézműves sörre, a torokcukorkát meg anyám hamis fotójával kínálgatja, mintha azt hinné, a beteg gyerek felnőttként is szülői gondoskodásra vágyik. - Helyzetjel című rovatunkban Moskát Anita tárcáját olvashatják.
Türelmüket és megértésüket köszönjük
Türelmüket és megértésüket köszönjük
Helyzetjel
Szégyellje magát az egész banda! Odamentem nyitás előtt egy órával (köszi, Róka!), és már akkor vagy száz ember állt sorban az üzlet előtt! Az elsők konkrétan nyugágyakkal, szerintem ott aludtak, bazmeg. Nyilván semmi nem maradt, érkezett kb. öt darab mosógép, nem túlzok. A biztonságiak le se szarták, mi történik. Oszthattak volna legalább sorszámot, de becsődült mindenki, mint a marhák, csomóan elestek. - Helyzetjel című sorozatunkban Moskát Anita írását olvashatják.
Adj, király, katonát!
Adj, király, katonát!
Helyzetjel 1.
Két láncot alkottok az udvar két oldalán, sorban fogjátok egymás kezét. Egyik oldaladon egy férfi az ügyfélszolgálatról, akire többen gyanakszanak, hogy lopja a kávétejszínt. Erősen markolja ujjaidat, izzad a tenyere, és azt hajtogatja, nyernünk kell, nyernünk kell, neki ott a lakáshitele – még Gazdálkodj okosan!-ban is kimaradna egy körből. – Helyzetjel című sorozatunkban Moskát Anita írását olvashatják.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés