bezár
 

irodalom

2021. 11. 17.
Türelmüket és megértésüket köszönjük
Helyzetjel
Tartalom értékelése (9 vélemény alapján):
Szégyellje magát az egész banda! Odamentem nyitás előtt egy órával (köszi, Róka!), és már akkor vagy száz ember állt sorban az üzlet előtt! Az elsők konkrétan nyugágyakkal, szerintem ott aludtak, bazmeg. Nyilván semmi nem maradt, érkezett kb. öt darab mosógép, nem túlzok. A biztonságiak le se szarták, mi történik. Oszthattak volna legalább sorszámot, de becsődült mindenki, mint a marhák, csomóan elestek. - Helyzetjel című sorozatunkban Moskát Anita írását olvashatják.

Németh Kata, Biatorbágy, 2021. 05. 07. 14:29

Értékelés: 4/5

Ár-érték arányban korrekt mosógép. Viszonylag csendes, a gyerek simán aludt a centrifuga mellett. Van benne energiatakarékos mód. A műanyag részek nem tűnnek túl tartósnak. A macska imádja nézni a forgódobot.:)

 

Névtelen felhasználó, 2021. 10. 17. 22:32

Értékelés: nem értékelt

Oké, ez most komoly? Nyáron ez a szar még feleennyibe került! Kínában gyártják, csak aztán rányomják a logójukat, hogy horror áron adhassák el, a sok barom meg megveszi. Én inkább maradok a márkátlan kínainál, kösz. Nézzetek hülyének mást!

 

Vilma87, 2021. 10. 19. 11:06

Értékelés: 1/5

A háromszorosát is kifizetném, csak érkezzen már meg! Júliusban rendeltem meg (én hülye, rögtön kifizettem, bárcsak utánvétet kértem volna), azóta semmi. Három hónapja. A szállítási időre 5-8 napot ígértek, aztán szóltak, hogy lesz egy „kis csúszás”, úgy 10-14 nap. De ez mi már? Az ügyfélszolgálat persze elérhetetlen, én meg rohangálhatok állandóan a mosodába.

 

Péter Kristóf, 2021. 10. 22. 19:55

Értékelés: 1/5

Vilma, én elértem őket! Elvileg nem stimmel valami az ellátási lánccal, több helyen cikkeztek róla, keress rá. Chiphiány, meg ezek a szarságok. Itt is hiányzik egy alkatrész, ami nélkül nem indul a cucc. Azt mondták, türelem, de valójában fingjuk sincs, mikor lesz mosógép! :D Ugyanígy jártam egy biciklivel is, fél évet vártam rá, de aztán megjött, már azzal járok melóba. Kitartás!

 

Vilma87, 2021. 10. 22. 21:03

Értékelés: 1/5

Csodás… Köszi az infót, Kristóf. Valahogy visszaszerzem a pénzt, és keresek használtan. Rohadtul unom a mosodát, amikor projektkilövés előtt vagyunk, anyám a kórházban, el vagyok úszva mindennel. Csak egy szaros mosógépet akartam venni, mi olyan nehéz ebben??

 

Szemfüles róka, 2021. 11. 05. 06:22

Értékelés: nem értékelt

Menjetek ma nyitásra a WestEndben lévő üzlethez! Állítólag hoznak árut, de a webshopra nem teszik fel!

 

Névtelen felhasználó, 2021. 11. 05. 12:19

Értékelés: 1/5

Szégyellje magát az egész banda! Odamentem nyitás előtt egy órával (köszi, Róka!), és már akkor vagy száz ember állt sorban az üzlet előtt! Az elsők konkrétan nyugágyakkal, szerintem ott aludtak, bazmeg. Nyilván semmi nem maradt, érkezett kb. öt darab mosógép, nem túlzok. A biztonságiak le se szarták, mi történik. Oszthattak volna legalább sorszámot, de becsődült mindenki, mint a marhák, csomóan elestek. Egy csajnak ráléptek a csuklójára, szerintem szilánkokra tört, ott üvöltött, a biztonságiak meg szép kedvesen megkérték a tömeget, hogy viselkedjenek kulturáltabban. Lófasz az ilyenekbe. Fogalmam sincs, kiké lett végül az a pár mosógép, mert amikor valakit hátba vágtak egy kenyérpirítóval, az meg visszakézből betörte a másik orrát, én leléptem.

(Ja, ezek szerint kenyérpirító még van! Most vegyetek, közeleg a hiány abból is.)

 

Névtelen felhasználó, 2021. 11. 05. 18:30

Értékelés: nem értékelt

Ez most komoly??? Egy szaros mosógépen vagytok így kiakadva? Szerintetek mivel mostak az emberek 1937 előtt? (Wikipédia! Akkor dobták piacra az első otthoni használatra szánt mosógépet!) Amúgy meg a kis kezeddel is ki tudsz mosni esténként egy pólót meg egy bugyit, nem pusztulsz bele. Nekem évek óta nincs mosógépem, mégis jól megvagyok, nem járok büdös cuccokban. Ha valami nagyon gáz, azt leviszem a mosodába, farmer, ilyesmi, de másra OTT A KEZED!

 

Névtelen felhasználó, 2021. 11. 07. 16:43

Értékelés: 1/5

 

***Az értékelés sértette a kommunikációs irányelveinket, így moderálásra került.***

 

Vilma87, 2021. 11. 14. 11:54

Értékelés: 1/5

Továbbra is mosógépet keresek (sóhaj). Akinek van eladó, szóljon. Tegnap licitáltam egyre egy zárt csoportban (szívesen küldök linket, szigorúan meghívásos), de kiszálltam, amikor a kéthavi fizetésemnél jártunk.

 

Barni, 2021. 11. 15. 18:29

Értékelés: nem értékelt

Írj rám privátban, nekem van egy!

 

Barni, 2021. 11. 15. 18:32

Értékelés: nem értékelt

Bocsi, elkelt.:(

 

Péter Kristóf, 2021. 11. 27. 14:11

Értékelés: 1/5

Oké, kezd baromira nem vicces lenni. Mai hír: „…ismeretlen fegyveresek feltartóztattak egy kamiont, amelyről úgy tudták, elektronikai árut, köztük elsősorban a hónapok óta hiánycikknek számító mosógépeket szállít. A kamionsofőr könnyebb sérülést szenvedett, amikor egy figyelmeztető lövés súrolta a vállát. A tettesek az ellopott járművel távoztak, a rendőrség nagy erőkkel keresi őket. A fuvarlevél szerint a rakomány valójában mosószer és magnólia illatú öblítő volt…”

 

Vilma87, 2021. 12. 01. 11:25

Értékelés: 1/5

Ezt nem hiszitek el, ma megjött a mosógép! Úristen, komolyan! A fuvaros srác kérdezte is, nem akarom-e eladni, megadja érte a dupláját, meg hogy nem gáz-e, hogy végighozza a gangon, nem fognak-e betörni miatta, takarjam le inkább pokróccal. Úristen, de szép! Csili-vili a dobja. Soha többé mosoda! Többiek, nektek is kiszállították?

 

Vilma87, 2021. 12. 01. 13:02

Értékelés: 1/5

Persze hogy az első próbamosásnál üt be az áramszünet. Valaki elátkozta ezt a mosógépet! :D Már tiszta habos meg vizes minden, leállt a program közepén.

 

Vilma87, 2021. 12. 01. 13:15

Értékelés: 1/5

Mármint hogy az egész országban áramszünet van? Azért ennyire nem kell ellehetetleníteni a tiszta ruháimat, valaki túllőtt a célon! :D

 

Vilma87, 2021. 12. 02. 16:41

Értékelés: 1/5

Nem tudom, miért ide írok. Talán megszoktam, hogy feljárok ide az utóbbi fél évben figyelni, van-e már készlet, stb. Kristóf, itt vagy? Barni? Valaki? Előbb-utóbb úgyis lemerül a telefonom, nem valószínű, hogy addig visszajön az áram, azt írták, készüljünk napokra. Persze egy darab zseblámpám sincs itthon, kinek van manapság, macskatartóknak, ha beesnek a vackok az ágy alá, meg ezermestereknek, mit tudom én. A szemközti kínaiból öt perc alatt elvitték mindet, tízezerért adták darabját. Mobillal világítok. Teljesen kihűlt a lakás, a falak alig tartották a meleget, a hűtő meg nyilván kiolvadt, pedig már vettem karácsonyra vadhúst, most ott bűzlik a kukában az őz.

Ilyenekre keresek rá közben: iható-e a víz áramszünet alatt. Biztonságos gyertyagyújtás. Van-e a kórháznál generátor. Mármint ezt anyám miatt. Próbáltam felhívni az osztályt, de nyilván nem veszik fel, én meg nem tudom, leállnak-e a gépek áramszünetkor, ezen kattogok, hogy elsötétül minden, az oké, de a gépek nem állhatnak le, olyan nincs, ez a rohadt huszonegyedik század. Kell lennie extrabiztos áramforrásnak a lélegeztetőkhöz, nem? Így a logikus.

 

Vilma87, 2021. 12. 02. 17:20

Értékelés: 1/5

Tegnap este volt amúgy valami zűr az utcában. Szerintem kirakatot törtek. Pedig nincs itt se ékszerüzlet, se elektronika bolt, csak talán valami vasedény, méteráru, ilyenek. Persze lehet, hogy valakinek pont egy serpenyőért kellett betörnie az áramszünet alatt, elvégre a gáztűzhely működik, akart egy éjféli rántottát, de nem hiszem. Mindenhol kint van a katonaság. Talán megkérdezem tőlük, vannak-e a kórházakban generátorok. Ők biztos tudják.

 

Vilma87, 2021. 12. 02. 20:23

Értékelés: 1/5

Van itt valaki? Ha bárki látja ezt még, írjatok. Rohadtul fázom a műszőrme kabátban, de legalább találtam pár régi mécsest, most nincs olyan sötét.

 

Vilma87, 2021. 12. 02. 23:41

Értékelés: 1/5

Mindjárt lemerülök. Van itt valaki…?

nyomtat

Szerzők

-- Moskát Anita --

Moskát Anita (1989) író, szerkesztő. Eddig megjelent regényei: Irha és bőr (2019), Horgonyhely (2015), Bábel fiai (2014)


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés