bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Karcagi Ágnes --

felhasználói adatlapja

Karcagi Ágnes által feltöltött cikkek:

Metamorfózis
Metamorfózis
Beszélgetés Diószegi Benjámin zongoristával
Ghánai származású édesapját alig látta, skizofréniával diagnosztizált édesanyjával viszont bensőséges a viszonya. Nevelő nagyapja, aki a zenei pályán elindította és támogatta, tavaly egy lakástűzben vesztette életét. Diószegi Benjámin szerint az élettapasztalatok a zenéhez fűződő viszonyába transzponálódnak át. Generációja egyik legtehetségesebb zongoristájának tartják, jelenleg egyetemi oktató, Salzburgban él, és első ránézésre sok mindent el lehet róla képzelni, azt kevésbé, hogy Kolozsvár egyik panelnegyedében, a Marasti-tér közelében nőtt fel erdélyi magyarként. 2022 késő őszén adott koncertet Budapesten a Három Hollóban.
Sokszínű és komolyodó a CSNK
Sokszínű és komolyodó a CSNK
Megjelent a Csaknekedkislány új albuma
A Csaknekedkislány két év után, november 11-én újabb albummal jelentkezett. A formáció harmadik lemezének sikerességét mutatja többek között az is, hogy a megjelenés óta számos teltházas koncertet adtak, például a Gólyában és az Akváriumban.
Lásd a zenét!
Lásd a zenét!
A Liszt Ferenc Kamarazenekar idén a Samsung támogatásával hirdette meg a Lásd a zenét! című pályázatát. Az eredményhirdetést egybekötötték egy rendkívül látványos koncerttel Szőke Gábor stúdiójában.
Világjáró zenészeink
Világjáró zenészeink
Főszerepben a cselló és a zongora
A Régi Zeneakadémia kamaratermében xix-xx. századi klasszikusok csendültek fel október 19-én, korántsem klasszikus módon. Kristoffer Hyldig és Rohmann Ditta duója egy látszólag egyhangú repertoárból varázsolt rendkívül élvezetes koncertet.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés