bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Szurop Szonja --

felhasználói adatlapja

Szurop Szonja által feltöltött cikkek:

Síkon innen, téren túl
Síkon innen, téren túl
Gondolatok a Geometric Environments című kiállításról
Ambiciózus feladatara vállalkozott a Molnár Ani Galériában november 26-ig megtekinthető csoportos tárlat, amelynek gerincét a festészeti és szobrászati tér egybefolyásának tematikája képezi. A Geometric Environments célja, hogy felderítse a közép- és kelet-európai régió országaiban generációkon átívelő művészi érdeklődést a geometrikus absztrakció iránt. Az irányzaton belüli kurrens vonulatok (a teljesség igénye nélküli) bemutatása páratlan lehetőséget biztosít a tendenciák nemzetközi összehasonlítására, elmélyítve regionális kapcsolatainkat és a geometrikus absztrakció plenáris szemléletét. 
Kulturális fejlődések és visszafejlődések
Kulturális fejlődések és visszafejlődések
Szalay Péter 41. születésnapját ünneplő kiállításáról
A 2021 áprilisi Black Lives Matter szobraként emlegetett Prizma óta lényegében először ad hírt magáról Szalay Péter az acb Attachmentben megrendezett önálló kiállításával. Ugyan a tárlat címe – Szalay 41 – retrospektív hangvételt sejtet, meglepetés érheti a látogatót, aki csupán emblematikus munkákat felsorakoztató, nosztalgikus visszatekintésre számít. A művész új alkotásokat és régebbi munkák átdolgozását variálva jelentésektől telített időkapszulát teremt mind saját életkora, mind korunk tapasztalataiból.
Az akvatikus szentélyről
Az akvatikus szentélyről
Lak Róbert kiállításmegnyitójáról az ISBN könyv+galériában
Ugyan a strandszezon már jócskán véget ért, alámerülésre invitálta a látogatókat a Víg utcai ISBN könyv+galéria szeptember 27-én, Lak Róbert Found Nature című kiállításának megnyitóján. Lak ambiciózus helyspecifikus installációját Nemes Z. Márió költő és esztéta beköszöntője avatta fel, majd Roncsák Marcell misztikus dallamait is élvezhették az este résztvevői.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés