bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Nagy Rozi --

felhasználói adatlapja

...

Nagy Rozi által feltöltött cikkek:

Az etnográfus kulturális otthontalansága
Az etnográfus kulturális otthontalansága
Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
Időben és térben távol eső közösségek tárgykultúrája eredeti kontextusuk nélkül gyűjteményekbe katalogizálva. Felébreszthetőek-e vajon még ezek a valaha volt eszközök hosszú hibernációjukból, hogy egy univerzális művészeti kereten belül reinkarnálódjanak? A Néprajzi Múzeum A kétely felfüggesztése című kiállítása a kortárs művészet perspektívájának behívásával erre tesz kísérletet.
Mit adnak át a meg nem kapott virágok?
Mit adnak át a meg nem kapott virágok?
Koleszár Stella kiállítása a Kis Présházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.)
December 6-án nyílt meg Koleszár Stella Meg nem kapott virágok című kiállítása a Kis Présházban. Az irodalmi kávéház falain ezúttal színes kollázsok láthatók, a korábbi, ismertebbek mellé a fiatal művész legújabb alkotásaiból is többet beválogatott.
Az Epreskert alatt…
Az Epreskert alatt…
Van egy négyzetes telek Budapest 6. kerületében, ahol különböző művészettörténeti korok buja természeti kontextusba ágyazva békésen élnek egymás mellett. A 19. századi angol kertekre emlékeztető látvány azonban nem csak díszlete az egzotikum után kutató romantikus elmének, hanem lassan 150 éve integráns része a magyarországi kulturális jelennek. A Magyar Képzőművészeti Egyetem szerdai epreskerti sétáján jártunk.
Design az egész világ
Design az egész világ
Csupasz téglafalak előtt életre kelő organikus formák, vitrinekbe zárt hullámzó idomok, használati tárgyak, melyek kísérletet tesznek a művészet hétköznapokba csempészésére. A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által negyedik alkalommal megrendezett 360 Design Budapesten jártunk.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés