bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Moklovsky Réka --

felhasználói adatlapja

Moklovsky Réka által feltöltött cikkek:

Esszenciális szépség és korzseniális teremtőerő
Esszenciális szépség és korzseniális teremtőerő
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Április 11-én, József Attila születésnapján, mely a magyar költészet napja, a lillafüredi kastélyhotelben tartották a Lillafüred Alapítvány által szervezett Az év ódaköltője 2024 pályázat ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadó eseményét.
Szabadulástörténet
Szabadulástörténet
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
kabai lóránt 2024 március elején a Prae Kiadó, a MissionArt Galéria és a Nimue Kiadó gondozásában megjelent el sem kezdett versek című kötetének kiállítással egybekötött bemutatóját tartották a miskolci MissionArt Galériában március 28-án. A 2022 őszén elhunyt alkotóról és munkásságáról Kishonty Zsolt, Antal Balázs, Tellinger András és Kabai Zoltán beszélgettek.
Hőstettek és álmok
Hőstettek és álmok
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél
A Magyar Széppróza Napját, melyet hivatalosan Jókai Mór születésnapján, február 18-án tartanak, idén Oravecz Imre születésnapjával kötötte össze a Fiatal Írók Szövetsége. Február 15-én, a kortárs szerző életműve előtt is tisztelegve a FISZ könyvbemutató beszélgetéseket, valamint felolvasást szervezett. A Lumen kávézóban este hat órától a Tempevölgy Könyvek sorozat két friss kötetének bemutatóját tartották, majd fiatal prózaírók olvastak fel részleteket a műveikből.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés