bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Sopotnik Zoltán --

felhasználói adatlapja

Sopotnik Zoltán által feltöltött cikkek:

Magyar horror
Tűzvonalban, M1, Vasárnap 21:05
Ez a Tűzvonalban dolog nagyon tetszik nekem: végre egy kitűnő magyar akció-krimi, aminek az esetlenségén nem röhögöm halálra magam - bár szó mi szó, a Lindát kifejezetten imádtam anno. Na kérem szépen, ez teljesen más: profi történet, profi szereplők, fel van itt kenve minden rendesen.
Veszett fejsze parkja
Imádom az iróniát és a cinizmust, de ez már nekem is sok. A Salgótarjáni Szoborpark megálmodói és kivitelezői a pofátlanság skálájának legmagasabb értékén állnak, azt hiszem.
Örök váltóőr
Szász János: Woyzeck (1994)
A házunk mellett lévő Sparban jártam vodkáért, mikor megpillantottam az olcsó-polcon Szász János kultuszfilmjét, a Woyzeck-et. Kapaszkodjon meg a művélt jónép: potom 199 Ft-ért! Gondoltam eljött a világvége, nincs mit tenni, összeomlanak a közeli tízemeletesek, hamarosan a sötétség.
Gyógyító vadnyugat
Quinn doktornő (M1)
Kezdjük a napunkat egy kis elérzékenyüléssel: nézzük meg a Quinn doktornő című sorozatot az M1-en, kavargassuk reggeli kávénkat és hagyjuk, hogy a könnycseppek feloldódjanak a sűrű feketében.
Henry, Henry hol vagy?
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
Hello, Henry DeTamble vagyok, Audrey Niffenegger Az időutazó felesége című regényének egyik hőse. A foglya vagyok ennek a könyvnek, számomra már nincs szabadulás. Ha nem kezd kiabálni, és hoz valami ruhát, meg ennivalót, elmagyarázom, mit keresek itt az ön nappalijában, anyaszült meztelen, akár Arnold Schwarzenegger a Terminátorban.
Táj-masszázs
Hartay Csaba: Éji magtár
Hartay Csaba lassú vándorléptekkel igyekszik átszelni a posztmodern utáni (irodalmi) rónát sorrendben ötödik, Éji magtár címet viselő könyvével. Hétmérföldes csizmájában a nyugalmat keresi. És az arányokat: ember és a természet között.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés