bezár
 

gyerek

2020. 02. 22.
Pályázatot hirdet meseíróknak a Könyvmolyképző Kiadó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pályázatot hirdet meseíróknak a Könyvmolyképző Kiadó Pályázatot hirdet meseíróknak Olvasó Szuperhős címmel a Könyvmolyképző Kiadó, melynek célja a kezdő olvasók megszólítása, olvasásra ösztönzése. A kiadó vidám, pozitív hangulatú verseket, valamint rövid történeteket vár a jelentkezőktől. 

A közlemény szerint a 18. életévüket betöltött pályázók írásait várják 2020. május elsejéig, egy írótól legfeljebb öt alkotást, témájuk szabadon választható. A pályázat első helyezettje mese és gyerekvers kategóriában egyaránt 100 ezer forintot nyer, a további bekerülő írók pedig három tiszteletpéldányban részesülnek, valamint a kiadó VIP szerzői közé kerülnek. 

A pályázat részleteiről ezen az oldalon lehet tájékozódni. 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

art&design

A művészet is behálózva? A művészet is behálózva?
A BarabásiLab „Rejtett mintázatok. A hálózati gondolkodás nyelve” című kiállításáról a Ludwig Múzeumban
King Weed: Let There Be Weed (2021)
...traumák sem ártanak, ha alanyiságot szeretnénk...
Mécs Anna: Kapcsolati hiba, Scolar, 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés