bezár
 

gyerek

2020. 06. 10.
Nem Tilos Olvasni!
Online könyvklub a Tilos az Á Könyvektől
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nem Tilos Olvasni! Rendszeresen jelentkező online könyvklubot tart a Tilos az Á Könyvek a kiadó Facebook oldalán. A online eseményeken kamaszoknak szóló könyvek szerzői, olvasói, szerkesztői és azokat oktató tanárok beszélgetnek. 

Ezen a héten június 9-én és 11-én este hatkor a kamaszoknak szóló Lehetnék bárki című versantológia kapcsán beszélget Péczely Dóra, a kötet szerkesztője, a kötetben szereplő fiatal költők néhány képviselője és Vinczellér Katalin, tanár. 

A keddi esemény ide, a csütörtöki pedig ide kattintva lesz elérhető.

Forrás: Tilos az Á Könyvek

Ezután június 16-án és 18-án, szintén este hattól a kortárs disztópiákról lesz szó, Mészöly Ágnes – Molnár T. Eszter: Az Emberek Országa és Rojik Tamás: Szárazság című frissen megjelent kötetei állnak majd a beszélgetés középpontjában, melynek résztvevői lesznek a szerzők (Mészöly Ágnes, Molnár T. Eszter, Rojik Tamás), a kortárs kamasz olvasók és Vinczellér Katalin. 

Forrás: Tilos az Á Könyvek

A Szárazság című kötetről ide, Az Emberek Országáról ide kattintva olvashat részletesebben. 

Forrás: Tilos az Á Könyvek

Képek forrásai: Tilos az Á Könyvek

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés