bezár
 

gyerek

2021. 11. 17.
Téli Szezonzáró Fesztivál a Vasúttörténeti Parkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Téli Szezonzáró Fesztivál a Vasúttörténeti Parkban December 5-én rendezik meg a Vasúttörténeti Park Szezonzáró Fesztiválját, amely különleges hangulatával kiemelkedik a Mikulás ünnepségek közül. Számos családi program mellett, egy Gőzfelhős Mikulás Különvonat is indul az eseményre, a Mikulás és manója pedig az ünnepi díszbe öltöztetett parkban várja a gyerekeket.

A tél elmaradhatatlan családi ünnepe alkalmából, december 5-én vasárnap, egyedi hangulatvilágú eseményen vehetnek részt kicsik és nagyok a Vasúttörténeti Park szervezésében. Az idei Mikulás ünnepség biztosan nem okoz csalódást, hiszen december első vasárnapján a Park egyedülálló programmal garantálja a családi kikapcsolódást.

Kültéri és beltéri helyszíneit egyaránt ünnepi díszbe öltözteti, a nap folyamán pedig népi-és kincskereső játékokkal, arcfestéssel, adventi kézműves foglalkozásokkal, például karácsonyi dísz-és mézeskalács készítéssel gondoskodik a látogatók élményeiről. A szezon lezárásaként idén utoljára lehet zakatolni a kerti vasúton, megcsodálva a varázslatos téli hangulatú múzeumparkot.

A gyerekeket Kőhalmi Ferenc, a nap házigazdájának mesés-zenés interaktív bűvész showja várja, a nap főszereplője pedig természetesen a Mikulás lesz, aki manóival ezúttal egy igazi vasúti kocsiban rendezkedik be, és ajándékcsomaggal kedveskedik minden gyereknek. A programra a Gőzfelhős Mikulás Különvonattal is érkezhetnek a vendégek, hiszen idén a MÁV Rail Tours szervezésében indítanak exkluzív különjáratot a Nyugati Pályaudvarról vasárnap délelőtt, illetve délután, összesen két alkalommal.

„Minden évben az egyik legizgalmasabb és legkedvesebb időszak az adventi, Mikulást váró rendezvények előkészítése a Vasúttörténeti Park életében, amelyet legalább olyan szívesen szervezünk, mint amilyen örömmel látogatóink érkeznek hozzánk. Bízom benne, hogy ezúttal is élménydúsak lesznek programjaink, és a Téli Szezonzáró Fesztivál méltó zárása lesz a 2021-es évnek.” - mondta el Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője. További információ a Vasúttörténeti Park honlapján található.

 

A négyzetes kép forrása: www.vasuttortenetipark.hu

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Zárt ajtók helyett Zárt ajtók helyett
Digitális irodalomoktatás és tankönyvhelyzet a Kötelezők között című konferencián

Más művészeti ágakról

Piros Vera Eltévesztettem drágám című könyvének bemutatója
art&design

Planet Budapest 2021
Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó
Tiszeker Dániel: Nagykarácsony
irodalom

Úton lenni boldogság, frontra menni halál Úton lenni boldogság, frontra menni halál
Interjú Fehér Renátóval, a ŠVEJK 100 antológia szerkesztőjével


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés