bezár
 

art&design

2012. 10. 26.
MONO meets MUSIC
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A MONO Fashion legújabb projektje a zenei kultúra irányába viszi tovább az eddig képviselt progresszív vizuális szellemiséget, összekapcsolva a stílust a zenével.
A kortárs hazai divatot 2007 óta felkaroló MONO Fashion Shop egyrészt saját márkája, a NUBU mellett otthont nyújt a fiatal magyar divattervezők kollekcióinak, másrészt a MONO Kortárs Művészeti Galériával karöltve az üzletben található izgalmas képzőművészeti alkotásokkal, installációkkal és különféle kollaborációkkal is bizonyítja progresszív szellemiségét.

A stílus és a zene találkozásából született meg a MONO meets MUSIC-projekt, melynek célja a hazai zenei szcéna fiatal tehetségeinek támogatása és bemutatása. A kezdeményezés egy CD-kiadványban öltött fizikai testet, mely egy zenei műfajokon átívelő, szubjektív és eklektikus merítés az éppen aktuális hazai élőzenei produkciók és elektronikus zenei producerek szerzeményeiből. A válogatáson olyan nevek szerepelnek, akik munkájukkal értéket képeznek és előreviszik a hazai zenei kultúrát. A november 15-én megjelenő válogatást a MONO Fashion egy nagyszabású triplakoncert keretében ünnepli meg az Akvárium Klubban, ahol a kiadványon is szereplő Volkova Sisters, Kamikaze Scotsmen és Dr. Beat lép fel.

A limitált példányszámú CD-kiadvány különlegessége, hogy a rajta szereplő zenészek sajátkezű rajzai díszítik a borítóját, ezáltal minden egyes darab egyedi, nincs két egyforma közöttük. A CD-kiadványhoz a MONO meets MUSIC november 15-i 20:00-ás kezdetű Akvárium Klubos rendezvényén és a MONO Fashion Shopban lehet hozzájutni (bizonyos értékű vásárlás felett) a készlet erejéig. Az 1000 forintos belépő mellé jár egy darab a limitált példányszámú, egyedileg rajzolt borítójú CD-kiadványból!

MONO meets MUSIC CD-kiadvány tracklista:

Kamikaze Scotsmen - Song Of Procreation
Polar Dear - Even If I'm Late
Morningdeer - Fool
Nouvelle Phénomène - Hello Michel
Volkova Sisters - Shiny Fay Of Sorrow
Dr. Beat - Life
Tom With His Guitar - Flag In The Pole
Haunebu - Gabriel
Yvein Monq - Epiclesis
Ghost Warrior - Retribution
Anton Vezuv - I'm Sorry

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Én lenni, nem Én lenni, nem
Késői gondolatok az „új szenzibilitásról”*
art&design

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon

Más művészeti ágakról

Jennifer Lee- Chris Buck: Jégvarázs 2.
irodalom

Feloldódni a performanszban Feloldódni a performanszban
Terítéken Erdély Miklós
Bagota Béla: VALAN


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés