bezár
 

art&design

2009. 02. 11.
Feltörték a Miskolci Nemzeti Színház honlapját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
ackerek törték fel a Miskolci Nemzeti Színház honlapját, az intézmény feljelentést tesz - írta keddi számában az Észak-Magyarország.
A teátrumnak közvetlen anyagi kárt nem okozott a honlap feltörése - közölte Árvai Judit, a Miskolci Nemzeti Színház kommunikációs és marketing vezetője. Hozzátette ugyanakkor, hogy a honlap ideiglenes elérhetetlensége miatt az online jegyvásárlás lehetősége nem élt, továbbá nézőik sem jutottak hozzá információkhoz, ezért a történtek számottevő presztízsveszteséget jelentenek a színháznak.

Árvai Jdit azt mondta, hogy a weblap feltörésére irányuló kísérleteket már korábban is tapasztalták, de ilyen mértékű rombolással még nem találkoztak, ezért most a szolgáltatóval együttműködve felülvizsgálják a biztonsági rendszerüket, a kapott eredményeket felhasználva pedig elvégezik a szükséges módosításokat.

A hackerek kizárólag a honlap publikus tartalmához férhetnek hozzá, így ebből számukra semmiféle haszon nem származik. A színház feljelentést tesz az ügy kapcsán - olvasható a napilapban.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Otthonka most Otthonka most
Urai Dorottya előszója Herbert Anikó aka Haniko kollázskötetéhez
art&design

Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem
Interjú Ősz Gábor képzőművésszel a holland kortárs képzőművészeti életről, a műgyűjtőkről és a holland-magyar intézményi különbségekről

Más művészeti ágakról

Interjú Bakos Barbara illusztrátorral, animátorral nemzetközi lehetőségekről, ügynökségi munkáról, gyerekirodalomról
Színház a karanténból – Kincses sziget a londoni National Theatre-ből
gyerek

Különleges videós produkció készült a rendszerváltásról
A Faktor Terminál produkciója a Tilos az Á Könyvek kötete alapján
Tomek Ducki: Életvonal


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés