bezár
 

art&design

2009. 02. 17.
Keleti hétvége a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A fotográfia áll a középpontjában a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum keleti hétvégéjén: szombaton és vasárnap camera obscura készítés, előadás és tárlatvezetés várja az érdeklődőket - közölte az intézmény.
A Kalandra fel! című fotópályázat ünnepélyes eredményhirdetése szombat délután lesz; a 2008 őszén meghirdetett versenyre rengeteg kép érkezett, a díjnyertes alkotásokat az érdeklődők március 15-ig tekinthetik meg a múzeumban.

A Készítsd el saját fényképezőgéped! című programon a gyerekek szombat délután camera obscurát (lyukkamerát) készíthetnek és a foglalkozás végén ki is próbálhatják; a látogatók e két napon az Amikor kinyílt Ázsia kapuja című kiállítást tárlatvezetéssel tekinthetik meg.

A Régi korok fotográfiái című előadásában Kincses Károly fotómuzeológus arra hívja fel a figyelmet, mi mindent kellett ki- és feltalálni ahhoz, hogy a fényképezés alkalmassá váljon a minket körülvevő természetes és épített világ megörökítésére.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

További írások a rovatból

art&design

Otthonka most Otthonka most
Urai Dorottya előszója Herbert Anikó aka Haniko kollázskötetéhez
art&design

Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem
Interjú Ősz Gábor képzőművésszel a holland kortárs képzőművészeti életről, a műgyűjtőkről és a holland-magyar intézményi különbségekről

Más művészeti ágakról

Az Eötvös Péter Alapítvány további három évre nyert támogatást nemzetközi mentorprogramja folytatására. A 2021-es kiírás már elérhető az alapítvány honlapjáról
irodalom

Élményszerző organizmusok Élményszerző organizmusok
Interjú Tóth Kingával a nyelv lehetőségeiről, a határátlépések időszakáról és performativitásról
színház

A Díva, a Herceg és a Tenkes kapitánya A Díva, a Herceg és a Tenkes kapitánya
Színházról a karanténban: Az OSZMI három podcast-beszélgetéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés