bezár
 

zene

2020. 04. 30.
Folytatódnak a Müpa online közvetítései, a nézők otthoni élményfotóit is várják
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folytatódnak a Müpa online közvetítései, a nézők otthoni élményfotóit is várják Folytatódnak a Müpa online közvetítései, közte a Sztravinszkij-maratonon elhangzott Tavaszi áldozattal és Bogányi Gergely zongoraestjével, emellett a nézők otthoni élményfotóit is várják.

A Londoni Szimfonikus Zenekar Simon Rattle vezényletével Bruckner VI. szimfóniáját szólaltatja meg csütörtökön a Luxemburgi Filharmónia koncertterméből, a Müpa az Európai Hangversenytermek Szervezetének tagjaként közvetíti az intézmény felvételét - közölte a Müpa szerdán az MTI-vel.

A 2015-ös Sztravinszkij-maratonon elhangzott Tavaszi áldozat csendül fel pénteken a Budapesti Fesztiválzenekar előadásában Fischer Iván vezényletével, másnap Beethoven B-dúr szonátája mellett több Liszt-mű is megszólal Bogányi Gergely zongoraművész 2016-os estjén. A következő héten is több műfajban hangzanak el koncertek a dzsessztől az orgonapárbajig, olyan kivételes alkotóknak köszönhetően, mint az Anthony Braxton Diamond Curtain Wall Quartet, Ronny Krippner és Dirk Elsemann.

A Müpa arra buzdítja nézőit, hogy mutassák meg saját otthoni hangversenytermüket, és hogy milyen körülmények között hallgatják a Müpa Home online közvetítéseit. Az elkészült fotókat a müpahome hashtag használatával érdemes posztolni, az intézmény a legjobbakat közösségimédia-felületein osztja meg.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Tornyai Péterrel érvényesülésről, külföldi lehetőségekről, a zenei tevékenység sokszínűségéről, célokról
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
A 2021. február 18-i előadások
Színház otthonról - Amadeus a National Theatre at Home online közvetítésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés