bezár
 

film

2020. 09. 11.
Színművészetis előadásokat fogad be a Katona József Színház
Ezzel is támogatni szeretnék az egyetem törekvéseit
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Színművészetis előadásokat fogad be a Katona József Színház A felajánlás azért hiánypótló, mivel az egyetemfoglalás által a diákszínpad is blokád alá került, így várhatóan egyáltalán nem kerülnének bemutatásra a hallgatók előadásai szeptember folyamán. 

„A kialakult helyzetre való tekintettel a Katona József Színház két, Ódry Színpadon futó előadást is befogad, ezzel is támogatva a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóit. Mindkét produkciót a 2021-ben végző Pelsőczy Réka – Rába Roland osztály növendékei adják elő” – olvasható a színház honlapján. 

Az Ördög Tamás által színpadra állított Angyalok Amerikában szeptember 16-án lesz látható a Kamrában. A Pécz Roland rendezésében megvalósult, Az én szobám című előadást pedig szeptember 24-én tekinthetik meg a nézők a Sufniban. 

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Max Barbakow: Palm Springs
Gondolatok a Prometheus és az Alien: Covenant című Scott-filmekről
Lóth Balázs: Pesti balhé
Pablo Larraín: Ema

Más művészeti ágakról

art&design

Töredékes testek Töredékes testek
A MORPH csoport kiállítása: Máté Zsófi megnyitó beszéde
gyerek

Nem félünk a kortárstól Nem félünk a kortárstól
Kapu - kortársakról tanároknak és szülőknek
irodalom

Két esemény margójára Két esemény margójára
A Margó Irodalmi Fesztivál zárónapjáról
gyerek

Különleges gyerekhősök, avagy mi van a Disney és Pixar filmeken túl?
A gyerekeket szólítják meg a filmek a Cinemirán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés