bezár
 

irodalom

2020. 10. 07.
Folytatódik az Éves termés programosorzat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folytatódik az Éves termés programosorzat Friss kéziratok, kiadás előtt álló kötettervek: október 9-én Mécs Anna és Laboda Kornél mesélnek éves munkájukról.

A Móricz Zsigmond Irodalmi Alkotói Ösztöndíj kuratóriuma 2019 áprilisában 13 sikeres pályázat támogatásáról döntött. Az ösztöndíjas szerzők úgy érezték, egy év önálló alkotómunka után itt az ideje, hogy megmutassák egymásnak és az olvasóknak, min dolgoztak az elmúlt évben. Az estek során friss kéziratokba hallgathatunk bele, átjárókat keresünk különböző alkotói világok között.

A negyedik alkalmon, október 9-én Mécs Anna és Laboda Kornél mesélnek éves munkájukról, és belehallgatunk a kéziratokba is.

Zene: Hoppál Basspoetry Mihály

Házigazda: Konkoly Dániel

Celler Kiss Tamás és Nagy Hajnal Csilla nem tudnak részt venni a programsorozaton, tőlük Bán-Horváth Veronika tolmácsolásában hallgathatunk meg szövegeket.

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

A Facebook-esemény itt érhető el.

A járványügyi előírások betartása érdekében a helyfoglalás előzetes regisztrációval történik.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nyitott Műhely, 2020. november 7.
Erdős Virág: Hősöm, Magvető kiadó, 2020
irodalom

Teadélután Lázár Ervinnel Teadélután Lázár Ervinnel
Kis Présház, 2020. október 28.

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Minden egy Excel-táblázattal indult Minden egy Excel-táblázattal indult
Interjú Puklus Péter fotográfussal képzőművészetről, nemzetközi kapcsolatépítésről, a szabad alkotás lehetőségeiről és jövőbeli tervekről
Iryna Tsilyk A föld oly kék, mint egy narancs című filmje a 17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon
gyerek

Hogyan válik „időzónává" a Deák Galéria? Hogyan válik „időzónává" a Deák Galéria?
November 11-én nyílik meg REFLEX címmel a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria új kiállítása
Bartók összes hegedűs kamaraműve/1


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés