bezár
 

zene

2021. 01. 22.
Ingyenes verses esttel és koncertfelvétellel ünnepel a Várkert Bazár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ingyenes verses esttel és koncertfelvétellel ünnepel a Várkert Bazár A magyar kultúra napján, pénteken egész nap díjmentesen tekinthetnek meg az érdeklődők egy korábbi Nagy Magyar Versek-estet és Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertjét - közölte a Várkert Bazár csütörtökön az MTI-vel.

Az ENEMVÉ előadásán világirodalmi klasszikusok szólalnak meg magyarul, több hangon. A virtuális pódiumon többek között Ady Endre, Térey János, Weöres Sándor, Varró Dániel, Petőfi Sándor, Nemes Nagy Ágnes, József Attila és Kányádi Sándor műveiből olvasnak fel ismert művészek. Az eseményen közreműködik Petrik Andrea, Tompos Kátya és Vecsei H. Miklós színművész, Járai Márk zenész, Seres Tamás szerkesztő-rendező, valamint Ugron Zsolna író - olvasható a közleményben.

A Gryllus70 című est első részében egy két éve született bibliai lemez, második részében pedig egy, az 1980-as évek közepén íródott dalsorozat hangzik el egyedi hangszerelésben. Az eseményen közreműködik Apáti Ádám, Becze Gábor, Huszák Zsolt, és Pintér Zsolt.

Az érdeklődők az ingyenes jegyeket kizárólag pénteken tudják felhasználni - hangsúlyozzák a közleményben.

 

Fotó: Várkert Bazár hivatalos Facebook-oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

zene

A Filharmónia Magyarország közel 20 online koncertet kínál márciusban
Kínálatukban a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfónikus Zenekar is szerepel
A 2021. február 19-i előadások
Bartók Béla halálának 75. évfordulójára
Interjú Kőváry Zoltán énekes-gitárossal, klinikai szakpszichológussal kreativitásról, művészi identitásról és kortárs kihívásokról

Más művészeti ágakról

színház

Egy Don Juan a nappaliban?
A Magyar Nemzeti Balett Don Juan-előadásával folytatódik az Opera Otthonra
gyerek

Középpontban a képregény
Képregénypályázatot hirdet a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeuma
art&design

Gyíkok* Gyíkok*
A magyar performansz története 1966–2018 (10): Szerbiai magyar performansz: Aiowa csoport (1988-92)
gyerek

Last words: halljátok meg a kihalás szélére sodródott élőlények utolsó hangjait Last words: halljátok meg a kihalás szélére sodródott élőlények utolsó hangjait
Virtuális kiállítás, online foglakozás gyerekeknek és tárlatvezetés a Deák17 Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés