bezár
 

zene

2021. 05. 16.
Már elérhetők a Művészetek Völgye kedvezményes bérletei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már elérhetők a Művészetek Völgye kedvezményes bérletei A Balaton-Felvidék legnagyobb és legrégibb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye Fesztivál 2021. július 23. és augusztus 1. között nyitja meg kapuit. Május 21-ig kedvezményes áron vásárolhatunk 3 napos bérletet – írja a tixa.hu.

A Művészetek Völgye három különböző helyszínen, Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön közel 1500 programmal vár minden érdeklődőt. A látogatók elé egy igazán különleges és sokszínű paletta tárul. A fesztivál számos izgalmas lehetőséget nyújt, többek között könnyű-, komoly- és világzenei, népzenei és jazz koncerteket, színházi előadásokat, irodalmi esteket, zöld programokat, interaktív játékokat gyermekek számára is, illetve további közösségi programokat is.

A fesztivál 3, 5, és 10 napos bérletet, valamint napijegyet is kínál. A jegy- és bérletvásárlásról további információk az alábbi linken érhetőek el.

A kép forrása: tixa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Szabó Ferenc Jánossal zenei hagyományról, zenei felfedezésekről
Ranaldo-Jarmusch-Urselli-Pándi: S/T, 2019; Churning of the Ocean, 2021 – Trost Records
zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak

Más művészeti ágakról

gyerek

Cinemira Fesztivál októberben
A SKAM-sorozat sztárjaival és dupla programmal
irodalom

Csak az irodalom segíthet Csak az irodalom segíthet
Bemutatták A ránk bízott kert. Ökoköltészet – világirodalmi antológiát, Prae Kiadó, 2021
irodalom

A hétköznapok esztétikája és a fantasztikus irodalom A hétköznapok esztétikája és a fantasztikus irodalom
Beszélgetés Keserű József új monográfiájáról
Bemutatták Ingo Schulze Jóravaló gyilkosok című regényét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés