bezár
 

zene

2021. 05. 16.
Már elérhetők a Művészetek Völgye kedvezményes bérletei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már elérhetők a Művészetek Völgye kedvezményes bérletei A Balaton-Felvidék legnagyobb és legrégibb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye Fesztivál 2021. július 23. és augusztus 1. között nyitja meg kapuit. Május 21-ig kedvezményes áron vásárolhatunk 3 napos bérletet – írja a tixa.hu.

A Művészetek Völgye három különböző helyszínen, Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön közel 1500 programmal vár minden érdeklődőt. A látogatók elé egy igazán különleges és sokszínű paletta tárul. A fesztivál számos izgalmas lehetőséget nyújt, többek között könnyű-, komoly- és világzenei, népzenei és jazz koncerteket, színházi előadásokat, irodalmi esteket, zöld programokat, interaktív játékokat gyermekek számára is, illetve további közösségi programokat is.

A fesztivál 3, 5, és 10 napos bérletet, valamint napijegyet is kínál. A jegy- és bérletvásárlásról további információk az alábbi linken érhetőek el.

A kép forrása: tixa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Madaras Gergellyel a siker feltételeiről, a karmesteri hivatásról és célokról
Interjú Harcsa Veronikával művészi elköteleződésről, érvényesülésről, önkifejezésről
Bach: szonáták és partiták hegedűre Itzhak Perlman előadásában
Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk

Más művészeti ágakról

színház

Mindig bennem volt a játék szeretete Mindig bennem volt a játék szeretete
Interjú Szabó K. Istvánnal marosvásárhelyi tanulmányairól, külföldön szerzett rendezői tapasztalatairól és további terveiről
színház

Lépjünk ki a babaházból! Lépjünk ki a babaházból!
Kartonpapa a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés