bezár
 

zene

2021. 12. 03.
Lesz VOLT 2022-ben
A Muse és a Killers is fellép jövőre
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lesz VOLT 2022-ben A Telekom VOLT Fesztivált – több más nagy rendezvényhez hasonlóan – tavaly és idén sem rendezték meg a járvány okozta bizonytalanságok miatt.  2022. június 21. és 25. között azonban újra várja a zenerajongókat a nagyszínpad Sopronban, méghozzá olyan világhírű előadók koncertjeire, mint amilyen a Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud.

A most bejelentett előadók között állócsillagnak számító stadionsztárok, a legaktuálisabb nevek és állandó fesztiválkedvencek egyaránt szerepelnek – idézte Lobenwein Norbertet, a VOLT egyik alapítóját, főszervezőjét az MTI-hez eljuttatott közlemény. A szervező szerint a 2022-es felhozatal az eddigi évekhez képest is komoly szintlépés, egy ilyen lineup bárhol a világon megállná a helyét.

Jövőre tehát eljön Sopronba a világ egyik legjobb koncertzenekarának számító Muse, az idén augusztusban friss lemezanyagot megjelentető Killers, a kanadai pop-punk kiemelkedő csapata, a SUM41 és a brit metalcore alakulat, a Bring Me the Horizon. Jön továbbá a multiinstrumentalista brit énekes-dalszerző Yungblud és a világ egyik legismertebb és legsikeresebb keresztény rockbandája, a Skillet. 2020-ra várt, de elmaradt koncertjét pótolja a VOLT-on Passenger, érkezik az aktuális rapszíntér izgalmas alakja, Scarlxrd, valamint a dj-producer Borgore. Szintén Sopronba várják a dubstep és drum and bass producer-dj FuntCase-t és Virtual Riot német dj-t, elektronikus zenei producert.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Darvas Ferenc és Várady Szabolcs szerzői lemezéről
Gondolatok a Magyar Állami Operaház Parsifal-közvetítéséről
Pátkai Rozina Minka koncertje
Jean Rondeau Goldberg lemeze

Más művészeti ágakról

Daniel Kwan – Daniel Scheinert: Minden, mindenhol, mindenkor
irodalom

Zsolozsma téri bábszínház Zsolozsma téri bábszínház
Balassa Krisztián: Marionett fenomenál, Kalligram kiadó, Budapest, 2021.
Komáromi Jókai Színház - Szkéné: Don Juan, vagy az apák réme


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés