bezár
 

art&design

2010. 04. 12.
Interaktív természetfotó-kiállítás Miskolcon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A déli Bükköt és a borsodi mezőséget egyedülálló módon mutatja be az az az interaktív természetfotó-kiállítás, amelyet csütörtöktől - április 15-től - tekinthetnek meg az érdeklődők a miskolci Fráter György Katolikus Gimnázium aulájában.
A tárlat - amely a megyei könyvtárban korábban már sikert aratott - a Tájaink és kincseink címet viseli, bemutatja a Dél-Bükk és a borsodi mezőség tájait, élővilágát - ismertette a részleteket Vukovich Ákos kommunikációs munkatárs.

Hozzátette: a gimnázium meghívására most újra a borsodi megyeszékhelyen, a Városház téren található középiskolában látható a különleges kiállítás, amelyet eddig már több mint 9 ezer ember látott az eddigi 14 helyszínen.

A kiállítást csütörtökön nyitják meg, a nagyközönség ezen a napon, valamint 16-án, 19-én és 20-án 14-17 óráig tekintheti meg - mondta Vukovich Ákos.

Rámutatott: a tárlat egyik különlegessége, hogy olyan fotókat is láthatnak az érdeklődők, amelyeket egy hagyományos természetfotó-kiállításon nem találnak meg. A két szervező fél (a bükkábrányi székhelyű Eleven Televízió, és a bükkábrányi Jánosházi Sándor Könyvtár) ugyanis az érintett területen tevékenykedő természetvédelmi őr, Kleszó András fotóiból válogatta össze a kiállítás anyagát, így ritka, különleges élőlényeket, élethelyzeteket is bemutatnak.

A kiállítás abban is rendhagyó, hogy a teljes képanyag elérhető az interneten, sőt egy interaktív térkép segítségével a virtuális földbolygón is megtekinthetők az alkotások.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

A nosztalgia megreped, mint a beton A nosztalgia megreped, mint a beton
A Pá kis panelom! című animációs rövidfilmről
art&design

Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem
Interjú Ősz Gábor képzőművésszel a holland kortárs képzőművészeti életről, a műgyűjtőkről és a holland-magyar intézményi különbségekről
art&design

Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos
Válaszok arra, hogy miért, hogyan, illetve hova tovább?

Más művészeti ágakról

irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.
Interjú Ladányi Andreával magyarországi és külföldi tapasztalatairól, lehetőségeiről
színház

Karantén-Szentivánéj: korlátozott pezsgés és szerepkavalkád Karantén-Szentivánéj: korlátozott pezsgés és szerepkavalkád
Shakespeare Szentivánéji álma a londoni Bridge Theatre előadásában és a National Theatre közvetítésében
irodalom

Élményszerző organizmusok Élményszerző organizmusok
Interjú Tóth Kingával a nyelv lehetőségeiről, a határátlépések időszakáról és performativitásról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés