bezár
 

film

2011. 05. 24.
Idén nyáron is lesz művészeti alkotótábor Orosházán - filmes, fotós és színész képzéssel
Diamond/Art media, Orosháza, 2011. július 11 – 17., 25 – 31.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén nyáron is lesz művészeti alkotótábor Orosházán - filmes, fotós és színész képzéssel A Diamond/Art Media idén nyáron ismét művészeti alkotótábort rendez Orosházán. Az egyhetes intenzív alkotói együttlét a filmezés, a színészet és a fotózás iránt érdeklődőknek kínál kitűnő tanulási lehetőséget, ezúttal két időpontban is.
Július 11. és 17., illetve 25. és 31. között az elméleti és gyakorlati képzéseket elismert, mesterségüket aktívan űző szakemberek vezetik: a filmesek többek között Goda Krisztától, Pálfi Györgytől, a színészek Hámori Gabitól és Szabó Győzőtől, a fotósok pedig Sulyok Lászlótól sajátíthatják el az alapokat. A párhuzamos kurzusokon az alkotók több művészeti ággal is megismerkedhetnek, munkájuk során együttműködhetnek azok képviselőivel.

A szervezők a hatékony tanulás mellett a tartalmas kikapcsolódás lehetőségével is várják a tizenegyedik életévüket betöltött érdeklődőket, akik a további részletekről és a jelentkezés feltételeiről az info@damedia.hu e-mail címen érdeklődhetnek.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Fanny és Alexander – Gondolatok a filmbéli Ekdahl-lakásról
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!
A nemzetközi versenyprogram filmjei a 9. Friss Hús Budapesti Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon

Más művészeti ágakról

Interjú Madaras Gergellyel a siker feltételeiről, a karmesteri hivatásról és célokról
lemezismertető
színház

Lépjünk ki a babaházból! Lépjünk ki a babaházból!
Kartonpapa a Szkénében
Rómeó-misszió avagy Rómeó és Júlia a Kaposvári Egyetem harmadéves színész osztálya előadásában Gyulán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés