bezár
 

art&design

2012. 02. 01.
Művészeti mesterképzések a BKF-en hiánypótló új szakkal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már három művészeti mesterképzésre is jelentkezhetnek február 15-ig az érdeklődők. Magyarországon először Belsőépítész környezettervező művész mesterszak is indul a BKF-en.
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán 2010 őszén elindult művészeti képzések gyorsan országos elismertséget nyertek, most pedig új szintre lépnek: a mostani felvételi időszakban már három mesterképzésre is beadhatják a jelentkezésüket az érdeklődők.

A Környezetkultúra alapképzésre épülő, az országban elsőként meghirdetett Belsőépítész környezettervező művész mesterszak hiánypótló képzéséről, a BKF grafika szakcsoportjának új tagjáról a Tervezőgrafika mesterszakról, és a Budapesten szintén egyedülálló, Mozgóképművész szakokról az érdeklődők február 3-án, pénteken 11 órától tudhatnak meg többet, a BKF Rózsa utcai campusán, ahol konzultációval egybekötött nyílt napot tartanak.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan
Artus, Kapcsolótér – Bodóczky István: „Játsszuk azt, hogy meghaltunk”
art&design

Életem története Életem története
Gát János: Csillapíthatatlanul szomjazzák a végtelent – Beszélgetések Reigl Judittal – egy festő (ön)életrajza, Corvina Kiadó, 2020.
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

Gyíkok* Gyíkok*
A magyar performansz története 1966–2018 (10): Szerbiai magyar performansz: Aiowa csoport (1988-92)

Más művészeti ágakról

irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés