bezár
 

art&design

2012. 02. 29.
A Mi falunk – a Te véleményed
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csontó Lajos, A Mi falunk – a Te véleményed című köztéri művészeti projekt keretén belül Pilisborosjenő lakosait arra kérte fel, hogy az őket és a falut érintő kérdésekről, problémákról, örömökről mondják el véleményüket. Akár arról, hogy miért szeretnek Pilisorosjenőn élni, akár arról amivel nem értenek egyet a faluban.
Az arra vállalkozókkal videóinterjúkat készített, amelyek 2012. február 27-től március 14-ig láthatóak és hallhatóak Pilisborosjenő különböző közterületein, ahol az utcán járó érdelködőknek lehetőségük van írásban, vagy akár rajzban reagálni az interjúkban elhangzó véleményekre.

A köztéri akció célul tűzte ki a faluban élő különféle, egymást talán nem vagy kevéssé ismerő csoportok közti párbeszéd elindítását. A Mi falunk – a Te véleményed című köztéri művészeti projekt a Képzőművészeti Lektorátus által kiírt „Mi kis falunk” public art pályázatának egyik nyertese.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat
Interjú Schwéger Zsófia festőművésszel külföldi felsőoktatásban szerzett tapasztalatokról, kapcsolati háló építéséről és az időbeosztás fontosságáról
art&design

A köztes térben létezni A köztes térben létezni
Interjú Szegedi-Varga Zsuzsannával pályakezdésről, kortársakról és saját projektekről
art&design

A sárga csend kísértete A sárga csend kísértete
A sárga csendről kiállítás: Schein Gábor megnyitó beszéde
art&design

Derkósok munkái virtuálisan
26 képzőművész pályamunkáit vonultatja fel idén is a Derkovits Gyula ösztöndíj

Más művészeti ágakról

irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés