bezár
 

színház

2019. 03. 05.
Örjöngő röptünk mondd, hová vezet?
VI. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szlava Polunyin előadásával, a Slava's Snowshow-val kezdődik április 11-én a Nemzeti Színház VI. Madách Nemzetközi Színházi Találkozója (MITEM); a produkciót a Fővárosi Nagycirkuszban láthatja a közönség.     

A budapesti Nemzeti Színházban megrendezendő, május 5-ig tartó MITEM-en tizenhárom országból 23 előadást láthat a közönség. A fesztivál programját orosz, ukrán, szerb, litván, német, kazah, dán, portugál, cseh, francia, svéd és határon túli magyar előadás színesíti.

Szkéné színház

A rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a fesztivál nyitóelőadása, Szlava Polunyin 1993-ban született darabja, az alkotó leghíresebb, klasszikussá vált produkciója, amely bejárta a világot. A darab négy nap alatt hatszor látható.

A nemzetközi színházi találkozó előadásainak rendezői között van David Doiasvili, Silviu Purcarete, Rimas Tuminas, Eugenio Barba, Eimuntas Nekrosius és Michael Thalheimer is, akik olyan előadásokat hoznak országunkba, mint a 

A részletes program itt érhető el.

VI. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó
Nemzeti Színház
Budapest
2019 április 11-május 5.
Fotó: Fővárosi Nagycirkusz
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

színház

Hetente három jó független előadás Budapesten Hetente három jó független előadás Budapesten
Beszélgetés Boross Martinnal
színház

Színházi kaleidoszkóp Színházi kaleidoszkóp
Recenzió a Színház és társadalom című kötetről
színház

A mi Platonovunk, avagy az ígért nagy boldogság A mi Platonovunk, avagy az ígért nagy boldogság
Székely Kriszta rendezése a Katona Kamrájában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés