bezár
 

film

2019. 09. 25.
Gyakornoki programot hirdet fiatal filmkritikusoknak az IFFR
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Gyakornoki programot hirdet fiatal filmkritikusoknak az IFFR Az IFFR kiemelten fontosnak tartja a filmelemzést és a filmkritikát, épp ezért 1998-ban megalapították a Young Film Critics gyakornoki programjukat, hogy támogassák az új feltörekvő filmkritikus generációt. 

Egy csapat motivált, Hollandián kívülről érkező hivatásos filmkritikust várnak a szervezők Rotterdamba, a fesztiválra. Lehetőséget biztosítanak a jelentkezők újságírói gyakorlatának fejlesztésére, illetve a független mozi izgalmas tájaira kalauzolják a résztvevőket. Az IFFR egy a legjelentősebb nemzetközi – sajtónak, filmiparbelieknek és közönségnek szóló – fesztiválok közül.

A gyakornoki program egyedülálló bepillantást kínál a fesztivál különböző programjaiba, az IFFR műsorán jól ismert szerzők filmjeitől kezdve a filmművészeti rejtett kincsekig találhatók megtekintésre érdemes művek. Továbbá művészeti installációk, performanszok, beszélgetések és filmipari konferenciák látogatására is lehetőség nyílik. 

Az elmúlt években a világ minden területéről fogadott Fiatal Filmkritikusokat (Young Fim Critics) az IFFR; a 2019-es év résztvevői olyan helyekről érkeztek, mint Ausztrália, Indonézia, Portugália, Egyesült Királyság és Uruguay.

További információk, a jelentkezés feltételei és menete ITT olvashatók. 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Hartung Attila: FOMO – Megosztod és uralkodsz
Szabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmje
Frédéric Tellier: A tűzön át
Topolánszky Tamás Yvan: Curtiz – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

Más művészeti ágakról

gyerek

Hiteles a Szép csendben Hiteles a Szép csendben
Szakmai szervezetek ajánlják a Szép csendben című filmet
színház

Trauma és létezés harmóniája Trauma és létezés harmóniája
Szabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmje
irodalom

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés